Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Rokvić podelio radosnu vest po povratku u Beograd: Zbog ovoga mu svi čestitaju!

Vreme čitanja: oko 1 min.

  • 2

Pevač Nikola Rokvić nakon više od mesec dana pešačenja, stigao je u Beograd, u pratnji porodice.

Na aerodromu Nikola Tesla pozirao je prisutnim medijima, a zatim je dao kratku izjavu i sumirao utiske sa Egine.

Rokvić je za Telegraf govorio o danima na ostrvu, neprospavanim noćima, ali i velikoj podršci koju je dobijao tokom hodočašća.

Njegova misija bila je da skupi što više novca za bolesnu decu i da opremi odeljenja dečijih onkoligija u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.

Fondacija Porodica, koju je Nikola osnovao sa suprugom Bojanom, prikupila je čak 39.355.221 dinara! I sve to zbog Rokvićeve humane misije, kada je peške išao od Beograda do Egine.

- Sa današnjim danom prikupljeno je 39.355.221 dinara! Ovaj put za dečiju radost - objavio je pevač na svom Instagram profilu.

Inače, ovo je prva misija koju je njegova fondacija organizovala, a Nikola Rokvić već ima u planu da nastavi sa humanitarnim akcijama.

- Još nemam, ali mislim da ću veoma brzo smisliti. Mnogo razmišljam o tim stvarima, dosta mi ideja dolazi, verovatno će se ubrzo javiti neka nova ideja, koja će biti možda nešto totalno suprotno od ovoga - rekao nam je Nikola Rokvić, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA