"Odrasla sam pod šatorom" Anđelku Prpić niko od kolega nije podržao za ovo: "Rekli su mi da je to "treš""

 
M. K.
M. K.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Anđelka Prpić danas važi za uspešnu glumicu, a retki pamte da je nekada vodila emisiju "48 sati svadba"

Anđelka Prpić Printskrin:Youtube

Anđelka Prpić domaćoj javnosti je postala poznata kada je vodila emisiju "48 sati svadba", a nedavno je otkrila da je kolege nisu podržale u tom poduhvatu.

- Radila sam emisiju "48 sati svadba", i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovale i želele mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta će mi to, to je "treš".Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatorom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram - ispričala je Anđelka svojevremeno za domaće medije, pa dodala:

- Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: "Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?". Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume.

(Telegraf.rs)

Video: U Prvi sud stigla i glumica Nina Janković

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    28. maj 2024 | 05:53

    Bednici i nabedjeni Beogradjani koji se stide svog porekla su samo mogli da kažu tako nešto i da koriste taj anglosaksonski izraz, jer misle da su tad nešto bolje. Lepo je voleti svoj kraj i ne stideti se njega.

  • Zvele

    28. maj 2024 | 10:05

    Bravo Anđo za iskrenost ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA