"Samu sam sebe častila!" Aleksandra se pohvalila skupim poklonom, a na pitanje o novom dečku ovako reagovala

 
J. G.
A. Š.
J. G. A. Š.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Pevačica je pre početka proslave dala izjavu za medije

Pevačica i bivša učesnica takmičenja "Zvezde Granda", Aleksandra Mladenović, danas proslavlja 30. rođendan u jednom luksuznom restoranu u Beogradu.

Vidno raspoložena i nasmejana, Aleksandra je dala izjavu okupljenim medijima. Za početak, otkrila je kako se oseća sada kad je zakoračila u četvrtu deceniju.

- Još se lepše osećam. Ceo dan sam uzbuđena, legla sam rano i ustala rano, vratila se u krevet u 12h da spavam, ali nisam uspela da zaspim. Došla mi je porodica, pa sam bila sa njima - istakla je Mladenovićeva.

Na pitanja o novom dečku nije želela da daje odgovore, a kada su je pitali da li je narukvica oko njene ruke možda poklon od partnera, rekla je:

- Ne bih o dečku i o tome čime me je iznenadio. Ja sam samu sebe častila - rekla je kroz smeh Aleksandra, dok je pokazivala nakit na ruci.

Večeras ne planira da pije, a evo i zbog čega...

- Mama mi je striktno zabranila da pijem. Rekla sam joj da ne brine, ja sam danas domaćica i neću da se zapijem - priznala je Aleksandra, pa progovorila na temu udaje:

- Moja baba bi sad rekla: "Ti si već spremna za turšiju", pošto se nisam još udala. Svakako da razmišljam o tome. Želim da budem i ja ozbiljnija, ali i da biram ozbiljne muškarce koji razmišljaju u tom smeru. Ne želim više da gubim vreme - istakla je ona.

Posebno iznenađenje pripremila joj je najbolja drugarica.

- Iznenadila me je sa balonima, cvećem... Donela mi je i tortu. Baš me je obradovala - istakla je Aleksandra.

Na pitanje o tome sa kim bi volela da snimi duet, kao iz topa je odgovorila:

- Volela bih da snimim duet sa Cecom, to uvek pričam. Genijalno mi je što je snimila duet sa Vojažom. Ona šta god da otpeva, čak i recept za kolače, to će biti hit! Jedna je jedina Ceca, ne možemo da je poredimo ni sa kim. A što se tiče muških izvođača, snimila bih duet sa Nućijem, sviđa mi se to šta on radi - rekla je Aleksandra Mladenović, a celu izjavu poslušajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Ovako izgleda dekoracija za rođendan Aleksandre Mladenović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    4. jun 2024 | 22:08

    Колико разреда има певаљка?Заокружите тачан број: 5,6,7,8🐔

  • eh

    5. jun 2024 | 10:26

    Mnogo smesna pojava ...

  • Uroš

    9. jun 2024 | 21:08

    Šta reče,koji rođendan slavi?!? Realno izgleda kao na pragu 50 te!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA