Paparaco! Anastasija napustila vilu, u širokoj majici i bez trunke šminke: Svi zagledaju jedan detalj

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 9

Cecina ćerka je potpuno neopterećena izašla iz kuće i sa vozačem otišla do centra grada

Muzička zvezda Svetlana Ražnatović danas, 14. juna, slavi 51. rođendan, a ispred njihove kuće na Dedinju, ekipa Telegrafa uhvatila je Cecinu ćerku Anastasiju Ražnatović, koja još uvek boravi u Beogradu.

Naime, naša ekipa ispratila je dešavanja ispred doma Ražnatovića, u kojem se danas slavi.

Prvo je u vilu oko podneva stigla Cecina sestra Lidija sa svojim sinovima, blizancima Ilijom i Petrom, koji su doneli tetki poklon.

Zatim je iz vile izašla Anastasija u beloj majici na kratke rukave i sivim pantalonama, potpuno kežual odevena, koja je potom sa vozačem otišla do centra grada.

Potpuno bez šminke, Anastasija je još jednom dokazala koliko je neopterećena, ali i prirodno lepa, što je ujedno i detalj koji svi uvek rado zagledaju.

Podsetimo, Anastasija je u Beograd došla specijalnim povodom, kako bi obavila građansko venčanje, a boravak je produžila kako bi sa majkom proslavila rođendan.

- Pre nekoliko dana je već izabrala poklon koji će joj danas predati. Ceca ima sve, ali se Anastasija potrudila da to bude pravo iznenađenje. Slavlje će biti upriličeno u vili - priča izvor za Blic.

(Telegraf.rs)

Video: Lidija sa sinovima ulazi u kuću Ražnatovića, klinci nose cveće: Ceca slavi rođendan

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA