Bivša zadrugarka nasledila penziju od pokojnog supruga: Pamte je po ljubavnim aferama, evo kako sada izgleda

 
A. Š.
A. Š.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Bivša zadrugarka ne krije da živi lagodnim životom

Draganu Stojančević javnost je upoznala kao učesnicu "Zadruge 3", gde je imala nekoliko ljubavnih afera, ali i jako burnu prošlost.

Dragana je iz Smedereva, skroz je promenila izgled, pokrenula privatni biznis i ne krije da živi lagodnim životom.

Pred njen ulazak u pomenuti rijaliti šou, domaći mediji su došli do saznanja da je Dragana navodno bila u braku sa starijim muškarcem, od kog je nasledila penziju nakon što je on preminuo. Nakon rijalitija, pokrenula je privatni biznis, ali nije poznato da li se još uvek bavi time.

- Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju - otkrio je tada izvor za domaće medije.

- Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Ja sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju" - rekla je ona tada za "Alo" pred ulazak u "Zadrugu 3".

Stojančevićeva je u međuvremenu dosta promenila svoj fizički izgled - prevashodno frizuru, koja ju je učinila gotovo neprepoznatljivom.

Dragana je u "Zadruzi 3" imala ljubavnu aferu sa Banetom Čolakom, zatim je Stefan Kandić Kendi pokušavao da je osvoji, a na kraju je pala na šarm Bojana Đukića.

(Telegraf.rs)

Video: Anastasija sa tribina bodrila Gudelja i Orlove na startu Eura

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA