SKRIVENA PORUKA U DIS REKLAMI: Da li ste i vi primetili kako su isprozivali konkurenciju? (VIDEO)

Ukoliko ste pažljivo slušali "kandidate" na "DIS-ovom muzičkom takmičenju", sigurno ste primetili kako Nenad Jezdić prvom takmičaru kaže "... intonacija ti je dobra, ali TEMPO ništa ne valja!..", a samo nešto kasnije Zoranu Cvijanoviću kaže: "...imaš neku IDEU ali sve zajedno slabo...". Da li je ovo slučajnost ili namerna provokacija konkurenata, tek reklama je postala apsolutni hit

Reklama za DIS markete, koja se već neko vreme vrti na malim ekranima postala je veliki hit, a ono što mnogi nisu odmah primetili je da u sebi zapravo nosi skrivenu poruku u kojoj se na suptilan način u ne tako pozitivnom svetlu prozivaju konkurenti - Tempo i Idea.

Ukoliko ste pažljivo slušali "kandidate" na "DIS-ovom muzičkom takmičenju", u kojem na kraju pobeđuje fenomenalni Bane Mojićević (u ulozi Zdravka Čolića) sigurno ste primetili kako Nenad Jezdić prvom takmičaru kaže "... intonacija ti je dobra, ali TEMPO ništa ne valja!.." (na 00:08), a samo nešto kasnije Zoranu Cvijanoviću, koji glumi Slovenca, što može da aludira i na slovenačke markete kaže: "...imaš neku IDEU ali sve zajedno slabo..." (00:20).

Poslušajte reklamu, pa razmislite, da li su se ove reči našle slučajno u tekstu reklame, ili su tu ipak s nekom drugom namerom?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    9. januar 2015 | 14:33

    Braaaavo za reklamu! Vrh! Posle 100 godina dosade da i nesto zanimljivo vidimo od reklama.

  • Salvatore

    9. januar 2015 | 14:43

    Ma Carevi, I treba da prozivaju. Ovako suptilno. Ne nego ćemo da kupujemo kod Hrvata i Slovenaca. Da stilom, pa čak i da su slučajno.

  • Karadjordje

    9. januar 2015 | 14:30

    Genijalno! Upakovano u lep skeč. Da li fer, ne znam, ali jedva čekamo Tempo i Ideu da slično uzvrati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA