• 6

Nećete verovati koliko GODINA ima Divna DNK i koju školu je završila!

Učesnike Zadruge svi prepoznaju i oslovljavaju sa "Divna i Marko iz DNK", dok njihova prezimena, a tek godište - ne zna skoro niko

  • 6

Kada su se pojavili prvo u emisiji DNK, a potom i u Zadruzi, njih dvoje svi su oslovljavali sa "Divna i Marko", bez da bilo ko zna kako se prezivaju, a pogotovo koje su godište.

PRAVA ISTINA O DIVNI I MARKU! Dete ostavili dedi i gluvonemoj baki, rekli da se vraćaju za 2-3 dana, pa ušli u rijaliti! (VIDEO)

Kako je poznato, Divna i Marko nisu zvanično venčani, iako dugo žive zajedno i imaju dete, pa Divna i dalje nosi očevo prezime - Jovanović.

Ono što će zasigurno mnoge iznenaditi, a možda i šokirati, jeste podatak da je Divna rođena 24. decembra 1992. godine, i ima svega 24 godine!

Foto: Marko Jovanović

Takođe, iako mnogi misle, verovatno i svi, da ona nije završila nikakvu školu, istina je drugačija. Divna je završila poljoprivrednu školu, a nikada nije radila. Kako nam je rekao njen otac prilikom posete selu Gložane, iz kog je Divna, ona je htela da se uda, a ne da radi.

DRAMA: Socijalno došlo da oduzme ćerku Divni i Marku, hteli da je vode u dom. Deda se umešao, nastao opšti haos u kući! (VIDEO)

S druge strane, niko sa sigurnošću nije mogao da nam kaže koju školu je Marko završio. Dok neki kažu da je završio osnovnu, drugi spekulišu da nije ni nju.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Komentari

  • Asob

    Ima lep ten. Prirodna je. Bilo bi dobro i humano da joj omoguće operaciju.

  • Mila

    Naravno da nije završio osnovnu školu, čim ne zna da čita.

  • cr 7

    Ma divna je bas !

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima