≫ 

POKAZUJE PRAVO LICE?! Pogledajte agresiju Marka nad Divnom, povukao je iz sve snage, ona umalo PALA na pod, uletelo obezbeđenje! (VIDEO)

Incident se dogodio na sinoćnjem suđenju, a Marka je iznervirala bizarna stvar

  • 9
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Kako vreme prolazi tako mahom svi učesnici Zadruge počinju da pokazuju svoja prava lica - neki su prevrtljivci, neki licemeri, neki dobrice, a neki su strahovito agresivni!

Među onima koji umeju da budu nasilni i to prema ženama, i to prema svojoj ženi, jeste Marko koji je to pokazao sinoć!

Naime, prethodne noći u Zadruzi su održavana suđenja, a tokom jednog Anđelo je dobacio: "Bora je pipao Divnu!" To je bilo sasvim dovoljno da Marko "poludi", pa je pokazao sramotnu grubost prema svojoj ženi!

Pogledajte šta joj je uradio:

Međutim, ono što je za pohvalu jeste to št je obezbeđenje odmah uletelo, dok su ostali učesnici počeli da vređaju Marka zbog nedopustivog ponašanja.

Marka je obezbeđenje izvelo, a kada se vratio pokušao je da "objasni" šta je hteo da uradi.

- Ja sam hteo da je u'vatim za ruku, da izađemo napolje... Da idemo u kuću da sedimo, da ne idemo na suđenje - rekao je Marko.

- Ne smeš bolesnu ženu da hvataš za ruku! Hteo si da vršiš nasilje! Ne smeš da vršiš nasilje. Ja mogu da ti izvršim lobotomiju za dva minuta - upozorila ga je Anđela Veštica.

Pogledajte Markovo pravdanje, i Divninu reakciju posle sveg:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    29. septembar 2017 | 10:15

    Ja mislim da ovo dvoje treba da se trudi da uredi svoj zivot sa detetom a ne da se blamiraju po rijalitiju.Marko je agresivan i to citamo po novinama i nije mu tu mesto.Divna treba da se leci pa ako neko hoce moze da joj novcano pomogne ali dalje od kamera...

  • Black cat13

    29. septembar 2017 | 12:15

    Vidi se da je agresivan i nije sam sa sobom,nasilan i poremecen lik.Ko zna kakav pakao ona kod kuce prozivljava sa njim.Da je nasla bar nekog drugog a ne ovog magarca.

  • Ajme meni

    29. septembar 2017 | 13:12

    Mogu misliti, tek sta joj radi kad su sami, verovatno zaboravio da ima kamera....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA