NEĆE MU BITI DOBRO! On kuka zbog nje u "Zadruzi" i ponižava Minu i Vešticu, a sada se oglasila Đeksonova bivša devojka! (FOTO)

Bivša Đeksonova devojka Tijana je na svom Instagram profilu postavila veoma zanimljivu poruku

  • 2

Iako je u "Zadruzi" već imao seks sa Minom i Vešticom, Đekson i dalje nije zadovoljan i pati za svojom bivšom devojkom TIjanom. A sada se ona prvi put oglasila, i mnogi su njen post na Instagramu protumačili kao poruku Đeksonu.

OVE OVDE BIH POCEPAO, ALI ONA, BRATE... Đekson javno progovorio o BIVŠOJ cici i javno ponizio Minu i Vešticu! (VIDEO) (FOTO)

Da podsetimo, Đekson i Tijana su nekoliko godina bili u vezi, a on je i dalje nije zaboravio i juče ju je pominjao tokom razgovora sa Janjušom.

Foto: Instagram/pih_tija

- Al' mi nedostaje riba, brate... Mislim,  znam ja da se ona sad zaje*ava tamo ko zna s kim... Ovaj... Gledam, jeb*m ove ovde... Ne mogu da se porede s njom - rekao je tada Đekson i direktno ponizio Minu i Anđelu.

Pogledajte šta je Đekson sve rekao o TIjani:

A sada se i njegova bivša ljubav oglasila na Instagramu, i njena poruka je veoma zanimljiva.

Ako je ovih nekoliko rečenica zaista upućeno Đeksonu, kao što većina pretpostavlja, njemu sigurno neće biti dobro kada ovo čuje:

Foto: Instagram/pih_tija

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA