≫ 

Luna rekla Anđelu i Teodori da joj SMETAJU i da su FEJK, on joj žestoko odbrusio: A BILI SMO TI DOBRI DOK NISI BILA SA SLOBOM?! (VIDEO)

Do skoro čvrsta četvorka više ni po čemu ne liči na prijatelje koji su se držali zajedno

  • 2

Tokom Igre istine mnoge maske su pale, a svi su čekali da čuju da li će neko postaviti pitanje Luni, Slobi, Anđelu i Teodori o njihovom odnosu.

Kada se to konačno desilo, prvi je ustao Anđelo koji je, ako je suditi po komentarima, najrealnije postavio i izneo stvari.

- Drveni advokat sam bio najviše za tebe i za Slobu, nije ti tada smetalo, tad sam ti bio kao tvoj brat Adam, tad sam te smirivao kao jedino tvoj brat Adam. Tad sam te smirivao više, to si rekli meni i Slobi, da mogu više da te smirim i od njega. Posle 2 dana si ustala i rekla da ovde, jedine dve osobe koje mogu da te smire, su Jovana Matora i Sloba - počeo je Anđelo.

- Ja sam rekla da mi njihov dodir najviše prija, nisi razumeo! - odbrusila je Luna.

- Da li je to prijateljstvo bilo toliko jako, između nas, da od onog trenutka kada je Sloba ustao i rekao: "Da, ja sam zaljubljen u nju!", prestala je neka naša... Mislim, meni ne smeta, ja mogu sam i ne mogu sa svima da budem dobar. Ja nisam isfoliran, jer da jesam kad napušim Milana i Sašku sutra bih bio dobar sa njima. Isfolirano znači da u jednom trenutku neko ti stane na žulj, obara tvoje veze, a sutra si s njima dobar - rekao je Anđelo misleći na Milana Miloševića sa kojim su se i Luna i Sloba svađali.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Nismo mi vezani pa da idemo zajedno - rekla je Luna, koja je pre nego što je Sloba pred kamerama poljubio, svaki dan provodila upravo sa Teodorom i Anđelom.

- Jedina osoba koja je ovde, u našem odnosu, želela nešto da popravi, bila je Teodora - rekao je Anđelo.

Nakon nekoliko minuta, Anđelo je ponovio Lunine reči, da joj smeta njegova i Teodorina energija danima, na šta je Luna rekla:

- Smeta mi! Non-stop se svađate, ona se non-stop dere na tebe! - rekla je Luna.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

A nama nije smetalo kad si urlikala i histerisala? - pitao je Anđelo.

- Vama niko nije tražio da budete tu pored mene - rekla je Luna.

- Moje mišljnje je da, ako 30 dana smo sve trpeli, 31. ste vi zvanično zajedno, a kako je moguće da 32. sve to nestane? - pitao je Anđelo, a onda je Luna iznela informaciju koju je dobila od Jovane Matore.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Pri tom, dobila sam proverene informacije da mi vas dvoje niste prijatelji! Da ste fejk, da mi pričaju iza leđa, da mi stalno komentarišu... Ne kažem da je tako, ali je proverena informacija - kontradiktorna je bila Luna.

Pogledajte kompletnu raspravi i podelite sa nama KO je u pravu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    13. oktobar 2017 | 15:32

    Reče devojka da će da pokaže kako je ona dama i kako je fina.....Luna, ti si društveni parazit! Koristiš ljude i onda ih šutneš! Žalim tvoje prijatelje ako ih imaš.....

  • Groficaofica

    13. oktobar 2017 | 19:21

    Toliko namazana,kvarna...a tako malo godina. Gde li se uci ta skola?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA