Vi ste bezobrazni! Eva Ras ODBRUSILA voditelju zbog jednog pitanja i demonstrativno napustila emisiju! (VIDEO)

Nakon škakljivog pitanja kojim je bila zatečena, Eva Ras je odbrusila voditelju i napustila emisiju

  • 13

Glumica Eva Ras gostovala je u emisiji "Pres pretres" kod Siniše Medića, a zbog škakljivog pitanja na temu jedne od njenih brojnih uloga, napustila je emisiju.

Ceca pozvala Evu Ras nakon što ju je glumica odbranila od Glogovca, evo šta joj je rekla! (VIDEO)

- Gledao sam vaš film "Saga o tri nevina muškarca". Vi tu igrate jednu pohotnu baku koja, naravno, želi taj seks, ali meni to ne izgleda da je to samo kao neka gluma, deluje mi da biste vi voleli vrlo rado da se to desi i u privatnom životu - rekao je voditelj Evi Ras.

Printskrin: Youtube/Press Pretres

- Vi ste bezobrazni. Ako vi ne znate da ste pozvali glumicu i ne razlikujete šta je gluma, a šta sam ja, onda završite sami svju emisiju - odgovorila je Eva, a potom ustala i napustila emisiju.

Pogledajte scenu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    18. oktobar 2017 | 13:40

    Pa sama je kriva jer je njeno ponasanje kao sada vec starije gospodje ipak malo problematicno. A posle su drugi krivi sko je priupitaju nesto slicno

  • Nikola

    18. oktobar 2017 | 18:27

    Kako je nepristojan i još joj se obraća sa dajte umesto da se izvini. Satarijoj ženi da se tako obraća to je zaista sramota.

  • LA

    18. oktobar 2017 | 15:22

    Ne znam ni ovog voditelja ni njegovu emisiju i ne interesuje me! Ali ovo sto je rekao je toliko neobrazovanje, prostakluk, nekultura...ma ne znam sta da kazem! Zasluzuje otkaz sa svih medija zauvek!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA