Mila majko! Maca Diskrecija obavila nuždu nasred dvorišta, a odmah za njom je isto učinio još jedan učesnik Zadruge! (VIDEO)

Maca Diskrecija se tokom prethodne noći previše opustila i zaboravila na kamere

  • 6

Maca Diskrecija sinoć je toliko uživala na žurki u "Zadruzi" da joj je izgleda i toalet bio daleko, pa je iskoristila priliku za obavljanje nužde misleći da je niko ne gleda.

POLOMIĆU TE! Matora i Aleks htele da prebiju Macu, Diskrecija zvala obezbeđenje u pomoć! (VIDEO)

Naime, Maca je u jednom trenutku izašla napolje i obavila nuždu iza telefonske govornice, i to dok su se u dvorištu svađali Mina i Đekson, u prisustvu još nekoliko zadrugara.

Printskrin: TV Pink

Izgleda da se Maca toliko opustila da je potpuno zaboravila na kamere, a kada je se vratila u realnost i shvatila da su ipak uključene...nije joj bilo svejedno.

Posle njene "akcije iza ćoška", isto je učinio i Bora Santana...

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    19. oktobar 2017 | 15:57

    Gde ste macici!E ovo je vas uzor,fina,kulturna,obrazovana maca,verujem i ubedjena sam da ste svi vi sto je podrzavate bas isti vasa maca kulturni,obrazovani...

  • Zora

    19. oktobar 2017 | 15:51

    Pa, kad imaju samo dva wc-a. A i oni su u ko zna kakvom stanju... I ko zna koliko njih isto to radi, ali in ne snime i ne prikazu. Ruzno je, sto jeste jeste, ali uslovi su uzasni.

  • Sonja

    19. oktobar 2017 | 18:27

    Treba aktivirati Crvene beretke da nemoralni šljam pohapsi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA