≫ 

Miki se UNEREDIO tokom noći, Lepi Mića nije mogao da veruje svojim očima, a onda je tek usledio ŠOK! (VIDEO)

- Da li je video neko ovo, od ove dece? Neće to prikazati na televiziji? - uplašeno je pitao Miki

  • 4
Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Miki Đuričić skoro do zore držao je pojedine zadrugare budnima, pošto mu se u dva sata slošilo, uspeo je da se poseče, a potom i da "mokri" u sopstvene gaće!

Luna rekla Slobi da slobodno može da se vrati ŽENI, a onda se Kija oglasila porukom koja BAŠ BOLI! (FOTO)

Eh... Da li ste stvarno pomislili da se sve to zaista desilo? Jeste, ali ništa nije bilo stvarno već Mikijeva igra, pošto je tokom noći dobio urnebesni tajni zadatak od Drveta mudrosti.

- Sve dok zadrugari ne zaspu tvoj tajni zadatak će trajati. Ti se moraš ponašati čudno. Tvoj tajni zadatak je uspešan ukoliko zadrugari primete da se ti ponašaš čudno, a ukoliko primete da je to tajni zadatak, to će biti loše - reklo mu je Drvo.

- Jako je zaje*an zadatak jer se ja inače čudno ponašam. Znači ja se sad moram normalno ponašati, da bih njima bio čudan - rekao je Miki u svom stilu, nakon čega je počeo haos.

PRVI INTERVJU OCA MIKIJA ĐURIČIĆA: Ovo je prava istina o mom odnosu sa sinom, njegovom kockanju, ženama i imovini koju ima! (VIDEO)

Miki je prvo počeo da proizvodi čudan zvuk iz grla, praveći se da mu nije dobro, a čim je to primetio Lepi Mića prvi se zaleteo na kapiju da zove Hitnu pomoć.

Međutim, taman što je Miki otišao do kupatila gde je "izbacio šlajm" koji ga je navodno obuzeo usled preteranog pušenja, seo je sa Banetom i namerno zapalio novu cigaretu.

Nakon toga, usledio je odlazak u kuhinju kako bi zadrugarima spremio da jedu, gde je navodno uspeo da se poseče.

- Imao sam zamišljenog prijatelja. On se nije pojavio već 25 godina, jer ga je deda bacio u bunar. Hoće li narod misliti da sam lud? - upitao je Miki.

A treći deo bio je i pobednički, pošto je Miki uspeo da se "upiški" u gaće! U stvari, uspeo je samo da sunđerom pokvasi trenerku...

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

...a kada je krišom pozvao Lepog Miću ovaj je ostao u šoku kada je video šta se desilo!

- Jesi li ti video šta se desilo? Druže, nemoj me za*ebavati... - govorio je "uplašeni" Miki Lepom Mići, nakon što je presvukao "umokrenu" trenerku.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Da li je video neko od ove dece? Neće to prikazati na televiziji? Mislim da je ovaj mali Anđelo provalio, on ako je video reći će Slobi, on Luni... - navodno je bio zabrinut Miki, dok ga je (verovali ili ne) Lepi Mića tešio.

Mikiju Đuričiću danas će biti saopšteno da li je prošao tajni zadatak, ali sudeći po svemu ovome prosto je nemoguće da nije!

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BANJA LUKA

    20. oktobar 2017 | 10:34

    Miki car kralj samo da izdrzi do pobjede

  • Неон. 20 10. 2017

    20. oktobar 2017 | 17:38

    То што може да уради и да осмисли тог нема у Задрузи Мики је један једини. И. ЈЕДИНСТВЕНИ.

  • Volim svoju zemlju 🇷🇸

    20. oktobar 2017 | 11:48

    Pozdrav za Mikija i njegovog zamišljenog prijatelja 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA