≫ 

OVO JE IZDAJA! Majka Kije Kockar se uključila UŽIVO u emisiju, Sloba počeo da muca! (VIDEO)

Nikome nije bilo svejedno posle ovog uključenja

  • 14

Drama oko Slobe Radanovića, Lune Đogani i Kije Kockar dostigla je vrhunac. Kijina majka Nadica se uključila uživo u emisiju televizije "Pink" i počela da govori aktuelnoj temi koja u "Zadruzi" traje već dobrih mesec i više dana.

Ja sam mu plaćala bilborde, a dete mi je zbog njega završilo na infuziji! Kijina mama otkrila PRAVU istinu o Slobi i kako je njena ćerka podnela prevaru (FOTO)

Slobi Radanoviću nikako se nije dopalo što Kijina mama javila, čak je počeo da muca kada je razgovarao sa njom.

- Ovo je izdaja.... - rekla je Nadica Slobodanu, koji nije mogao da veruje šta čuje.

Printskrin: TV Pink

Gospođa Nadica je kasnije objasnila da će sve oko razvoda njene čerje Kije i Radanovića razrešiti kada Sloba izađe iz rijalitija.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ptica Trkačica

    22. oktobar 2017 | 00:44

    Pa Slobo ako si imao problema u braku i ako ti je sve to posle venčanja rekla zašto se nisi razveo sutradan? Malo si dečko izgubio kompas! Moj jedan komšija je rekao za takve kao ti da se budale ne seju nego same niču.

  • drrr

    22. oktobar 2017 | 09:08

    Svaka cast toj majci koja je ostala prisebna i dostojanstvena, a prosla je kroz ovo sa svojim detetom. Sta god i kako god da je bilo medju njima, ovo nije nacin ni za raskid ni za osvetu. Ovakvo javno ponizenje govori vise o akterima. Luna sa svojim podlim osmehom i izjavom “devojko, povuci se”... ocigledno joj nedostaje vaspitanja.

  • Marko

    22. oktobar 2017 | 08:16

    Cekao si da ovo sve kazes posle prevare i na televiziji pred narodom. Kako si decko nizak i plitak. Mislim da te vecina majki nikada ne bi pozelea za zeta. Naravno, Anabela se odmah javila, da te pohvali tebe i tvoj govor. A ustvari jadno je to sve sto si rekao, ali nije ni za cuditi da te je bas ona podrzala, jer ona voli takve ljubavne avanture. Sram ih sve troje. Ali zelim joj da ona bude na mestu ove majke za koji mesec ili godinu i da onda nju pozovu na telefon da vidimo sta ima da kaze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA