≫ 

MENI TREBA PRAVI MUŠKARAC! Pijana Maca startovala Marka, uvijala se oko njega, a Bora sve gledao! (VIDEO)

Maca se na žurki nije odvajala od Marka i rekla mu je da joj se sviđa

  • 4

Maca Diskrecija je sinoć na žurci celo veče igrala oko Marka, plesali su i pričali dok mu se ona otvoreno "nabacivala". On se nećkao, ali po njegovoj reakciji čini se da mu je prijalo sve to. Znajući da je Maca slaba na ovo ime, jer je pre Marka Miljkovića pokušala da "smuva" Marka DNK i Marka Junjuševića, pa i ne čudi što je Miljković došao na red.

Anđelo će umreti od ljubomore! Đekson muvao Teodoru, a ovako je ona reagovala kada joj je predložio da spavaju zajedno! (VIDEO)

Posle plesa koji je trajao više od pola žurke, otišli su do spavaće sobe gde je Maca pričala Marku da joj se sviđa na šta se on nećkao pravdajući se da mu je Bora Santana prijatelj, sa kojim je Maca prethodno bila. Ovaj njihov razgovor prisluškivao je Bora, ali nije se uključivao u priču, samo je mirno posmatrao šta se dešava.

Pogledajte razgovor Mace i Marka:

- Meni treba muškarac koji će da mi pokazuje ljubav, a ne da krije...  - započela je pijana Maca razgovor.

- Pa popraviće se Bora - uzvratio je Marko.

- Ne može se nikada popraviti. Ili te volim ili te ne volim. Nema popravke kod mene. Ja Boru ne volim niti ću ga ikada više voleti... Prijao mi je, ne poričem, ali pogrešio je i to je to. Skinuo je masku, pokazao svoje pravo lice i nemam ja šta više sa njim da pričam! - objašnjavala je Maca.

Pogledajte kako se Maca uvija oko Marka na žurki:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA