≫ 

Ovo je PRVI muž Divne DNK, a tek da čujete čime se bavi i KAKO su se upoznali! (FOTO)

Almir Asanović iz Miloševca bio je nevenčani suprug Divne DNK

  • 2
Printskrin: TV Pink

Kako je Telegraf prvi objavio, Divna DNK pre Marka Kocića već je bila udata, za čoveka iz sela Miloševac, kako nam je otkrio njen otac.

Divna DNK "briljirala" u kvizu znanja, kada je odvalila jedan odgovor čak je i Marko vrištao od smeha! (VIDEO)

Sada su isplivali i svi detalji o njenom prvom, nevenčanom suprugu, kojeg je Divna upoznala putem emisije "Provodadžija"!

Naime, Divna se sama prijavila za pomenutu emisiju, a tadašnja voditeljka iste Ivana Savić upoznala ju je sa Alenom Adanovićem.

Divna se odmah "zaljubila" u Alena koji je po profesiji pilot, i odmah se preselila kod njega. Međutim, ljubav nije potrajala iz više razlog o kojima je već pričao Divnin otac Toma.

- Divna je pre četiri godine živela s Almirom, pa je došla kući i tu sedela. Posle nekog vremena otišla je kod Marka. Taj prvi je još gori od Marka, nema za šta kuče da ga ujede. Namučila se s njim. I taj je isto Rom kao ovaj njen sadašnji. Ma, ja se samo pravim lud, Divnin život, njena stvar. Neka rade šta hoće. Ja sam nekoliko puta išao tamo po nju, kod tog Almira, hteo sam čak i policiju da vodim, ali nije htela da ide od njega. Nedugo posle toga ga je napustila - rekao je Toma.

Sloba Radanović hapšen zbog kokaina!

Kako je Divnin tata istakao u razgovoru za naš portal, iako je završila poljoprivrednu školu Divna nikada nije htela da radi, već je htela da se uda.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Inače, Divnin prvi muž je prošle godine gostovao u "Parovima", gde je pričao da je živeo u hraniteljskoj porodici do 2010. godine, a potom je pobegao jer su ga navodno zlostavljali. Tvrdio je da je bio pilot, a kasnije je radio svakakve poslove da bi preživeo.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djosa

    28. oktobar 2017 | 12:41

    Bog neka mi oprosti ali ne znam sta muskarci vide na ovoj jadnici, ja je ni stapom ne bih tako.

  • rea

    28. oktobar 2017 | 12:51

    U prvi mah se covek sazali na nju,ali kasnije kad vidim koliko je samo seks zanima,smuci mi se!!Jadno detence!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA