≫ 

O tebe su se češali kao medved o bukvu: Tamara brutalno uzvratila Anabeli, nemilosrdni rat se nastavlja!

- Ćerka ti je da se zakitiš njome. Prva švalerka države Srbije - rekla je Tamara Đurić

  • 20

Rat između Tamare Đurić i Anabele Atijas se nastavlja, i nakon što je Anabela uzvratila na prozivke Đurićeve, Tamara je ponovo žestoko oplela po majci Lune Đogani.

Ona Tamara koja je bila sa četvoricom naočigled svog dečka kojeg je volela! Anabela žestoko uzvratila na provokacije Đurićeve!

Da podsetimo, Anabela je izjavila da je Tamara bila sa četvoricom naočigled svog dečka kojeg je volela, kao i da se molila za Đurićevu da preživi nakon komplikacija sa akva-filerom u zadnjici, a Tamara je to ovako prokomentarisala:

- Meni je takođe žao Anabele, nema potrebe da se ona svom bogu moli za mene. Bolje bi joj bilo da se pomoli za to da nije u "Zadrugu" poslala jednu, a da joj se ne vrate dve. O njih su se svi češali, što se kaže, ko medved o bukvu. Kad Luna izađe iz rijalitija, najbolje bi bilo da je mama uda u serijalu "48 sati svadba", a da onda pozovu ekipu emisije "Kuća od srca" i usele se konačno, jednom u životu. Na kraju će im ostati da pozovu emisiju "DNK" i utvrde da li je u pitanju mali Đogani - bez dlake na jeziku je poručila Tamara i nastavila da proziva Anabelu.

- Raduj se, Bukvo, što ti je ćerka rasturačica brakova. Budi ponosna na to što si ikada imala čast da se prezivaš Đogani. Nemoj samo da te zloba vrati u onaj kontejner iz kojeg su te oni izvadili kao već formiranu - Bukvu. Ajde sad: "Amangava kekerava". A ako smo već kod toga da nećemo komentarisati ljude zbog bolesti, nije mi jasno kako je tebe onda iko ikada prokomentarisao jer tvoj problem postoji još od vremena začeća bukvi do dana današnjeg kada si već prezrela i satrula bukva - izjavila je Đurićeva koja je zatim žestoko potkačila Lunu Đogani.

- Ćerka ti je da se zakittiš njome. Prva švalerka države Srbije. Presekla se majka od glasina u njihovoj sorti da joj je ćerka usedelica i baba devojka, pa pojurila da je uda, pa bar i za oženjenog, jer normalne žene u toj populaciji u njenim godinama imaju bar troje dece. Anabela, monogamija nije vrsta drveta, a bigamija je zabranjena u Srbiji - zaključila je Tamara.

(Telegraf.rs/izvor: Alo)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA