≫ 

TA VEZA JE BILA KRIMINALNA! Teodora otkrila Anđelu bolno iskustvo sa bivšim momcima, on zanemeo kad je čuo celu priču! (VIDEO)

- Ja i dan danas ne znam šta se tu desilo - rekla je na raju Teodora, koja je tokom rasprave sa Anđelom ispričala i neke stvari iz prošlosti

  • 3

Teodora Džehverović i Anđelo Ranković nikako da se primire u vezi. Najnovija rasprava bila je oko toga kako se ko ponaša, koje sve priče kruže po "Zadruzi", ko je u pravu, a ko u vezi izvlači deblji kraj.

Čak je i Lepi Mića zanemeo: Filip i Matora otkrili s koliko godina su izgubili nevinost i koje perverzije najviše vole (VIDEO)

Teodora je ljubomorisala na Anđela, pominjala Minu i Aleks, a onda je počela da priča o svojim bivšim momcima.

- Poverenje se stiče. Bilo mi je teško da poverujem tom dečku, Savi, jer sam pre njega imala vezu koja je katastrofalna. Kriminalna. Varao me je na sve strane. Ja njemu nisam verovala godinu dana... Onda Kristijan, sa kojim odem u Poreč i tamo čujem da ima drugu devojku... - pričala je Teodora Anđelu.

Printskrin: TV Pink

- Muka mi je, imam fobiju kad su prevare u pitanju, zato što znam koliko ja mogu da varam, koliko poruka dobijam, na sve strane gde se pojavim, s kim god da sam želela... Ja i dan danas ne znam šta se tu desilo - rekla je Teodora.

Printskrin: TV Pink

- Veza na daljinu ne može da opstane... - rekao je Anđelo.

O čemu su još pričali i kako su se na kraju pomirili, pogledajte ovde:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    1. novembar 2017 | 12:54

    Devojka od 19 godina prica o vezama kao zena od 50.Pa kad je sa 19 godina stekla toliko iskustvo,te ovaj,te onaj,te veza od godinu dana,varanje...

  • Vanja

    1. novembar 2017 | 12:54

    Ja sam se prvi put poljubila sa 19 godina a cuj ovu...

  • Jeca

    1. novembar 2017 | 13:39

    Ovo je fora....zabavljaš se sa nekim, raskinete iz nekog drugog razloga a ti počneš da pričaš kako te je taj prevario....pa tako sa svakim.... Počneš da praviš od sebe žrtvu da bi naveo druge da igraju kako ti sviraš....znam devojku koja to već baš dugo radi....ni sa jednim momkom se nije razišla a da je taj nije "prevario"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA