≫ 

OPŠTI HAOS! Pevač doneo poklon Teodori pa je muvao celu noć, Anđelo počeo da PLAČE u dvorištu i poručio da HOĆE KUĆI! (VIDEO)

Živanović je potpuno neočekivano napravio frku u Zadruzi

  • 1

Sinoć je u Zadrugu na žurku kao gost ušao pevač Aca Živanović, što je umalo napravilo problem između Teodore Džehverović i Anđela Rankovića!

Naime, Živanović se oprobao u kocki, a kako nije imao sreće sve žetone poklonio je Teodori. Ona se smeškala ćaskajući sa Živanovićem, dok je je Anđelo bio van sebe zbog ljubomore. Kako je to izgledalo pogledajte u snimku ispod teksta.

SREĆNA I ZALJUBLJENA! Kija zaboravila Slobu, došla bez brusa i oduvala sve dekolteom! (FOTO)

Anđelo je bio vidno uzrujan zbog cele situacije, pa se požalio Luni Đogani.

- Ja ne mogu sa njom više. Ne mogu da je gledam, a da nisam sa njom. Ona i ja ne možemo dalje i to je to. Ja kada sam sa njom, ja drugu devojku ne mogu u oči da pogledam. Mnogo me nerviraju sitnice - iskren je bio Anđelo.

Međutim, tu se nije završila agonija, pošto je Živanović imao i poklon za Teodoru, ali ga je predao Mikiju koji je bio zadužen da joj ga preda. Miki i Saška su odneli poklon Teodori i Anđelu, a Saška je iskoristila priliku da ih malo isprovocira svojim komentarom.

- Imam iznenađenje za vas. Uživajte u ostatku večeri. Pozdravio vas Aca puno i rekao da uživate u ostatku večeri i meni je dao 1000 dinara za kocku - rekao je Miki.

- Uživajte, možda nećete još dugo... - ironično je rekla Saška Karan!

No, prava frka između Anđela i Teodore izbila je posle toga, kada je Anđelo i verbalno Teodori stavio do znanja da mu je sve to užasno zasmetalo.

Teodora se pravdala da sa kolegom nema ništa.

- On je meni prišao i dao mi žetone. Ja sam probala i Saška je došla meni i počela da mi nabacuje dečka. Kažem joj da mi nije prijatno. Ništa se nije desilo, jedva su čekali tako nešto. Je l' ok sve? - pitala je Teodora, dok je Anđelo malo zaplakao.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pa nije ok! Smorio si se, brate! Ja sam prišla i rekla ti, neću da se sutra polemiše oko toga - nastavila je Teodora.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA