U Aušvicu su ljudima bacali komad hleba, ona je doživela najveće poniženje! Anabela hoće da plati 50.000 evra da Luna napusti Zadrugu!

- Ja ću da stojim iza svih njenih postupaka, ako treba platiću kaznu - rekla je pevačica

  • 27
Foto: Telegraf

Anabela Atijas smatrla da je njena ćerka Luna Đogani predstavljena u pogrešnom svetlu u rijalitiju i da nije zaslužila da je produkcija najviše kažnjava, isto tako Anabelu je pogodilo i to što njena ćerka nije imala hranu, a niko se nije ponudio da joj da.

Evo šta se sinoć zaista dešavalo između rođaka Lune i Edite, i kojom pesmom je Ministarka žestoko bocnula Đoganijevu! (VIDEO)

Pevačica kaže da to nije pravedno i da je ona spremna da plati i visoku kaznu od 50. 000 evra ako Luna poželi da napusti Zadrugu.

- Luna je najviše kažnjavana, ona je najveću sramotu i poniženje doživela tamo, kada joj je oduzeta hrana na sedam dana. Pa u zatvoru ljudi dobijaju da jedu. Moje dete je dostojanstveno, pa ne ume da prosi i traži, a niko je nije ponudio ni sa čim. Uskraćeno joj je jedno od deset ljudskih prava. U Aušvicu su ljudima bacali komad hleba da jedu, kao i ubicama u zatvoru - požalila se Anabela Atijas.

Foto: Telegraf

Razveli se Ana i Rasta! Nikolićeva tražila 500 evra alimentacije, reper rekao: NE, pa svojom ponudom zaprepastio i advokata!

- Sve je otišlo predaleko, ovo više nije igra. Ja ću da stojim iza svih njenih postupaka, ako treba platiću kaznu. Ukoliko ona želi da izađe, hoću da joj se otvore ta vrata. A ja sam spremna da snosim posledice. Naravno da bih bila spremna da platim penale od 50.000 evra! - rekla je pevačica.

Printskrin: TV Pink

- Ona je moje dete, ja sam spremna za nju sve u životu da dam. Kakva god na svetu bila, moja je i neću nikome na svetu da dam na nju - ispričala je Anabela.

Daljinac

(Telegraf.rs/Hit Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BEBA

    16. novembar 2017 | 11:20

    Cisto foliranje !! Molim te Anabela idi u parove !! Hvala !!

  • Djole

    16. novembar 2017 | 10:43

    Hahaha,da nije smesno bilo bi tuzno.Koliko nisko pada mama Anabela praveci zrtvu od svoje razmazene,histericne cerke.Mama Anabela,da tvoja cerka ima brdo hrane ispred sebe opet bi ostala gladna jer ne ume nista da spremi,da joj nije Slobe koji joj kuva,pere ves...Treba neko i da je okupa da ne pokriva kapom prljavu,masnu kosu.Razumem da svi volimo svoju decu i da bi bi sve ucinili za njih a da li to znaci da ih vaspitamo kao "damu" nesposobnu za samostalan zivot?

  • JANA

    16. novembar 2017 | 11:12

    Tvoje dete je kaznjavano zato sto nije postovala pravila,tvoje dete je krivo za sve a ne neko drugi,predstavljena je onako kako se ponasa a to je uzas.Da li si ti mislila da ce ona imati privilegije zato sto je Luna Djogani,malo sutra?Izblamirala se za ceo zivot,u stvari nije se izblamirala to je ona DAMA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA