Kija poslala Slobinoj mami opomenu pred utuženje, ona završila u bolnici!

- Ja bih najviše volela da se on zaleti i preskoči tu ogradu, da pobegne odatle, da se više ne zlopati - rekla je Draginja

  • 27

Draginji Radanović, majki Slobe Radanović veoma je teško pao ulazak snajke Kristine Kije Kockar u rijaliti, jako se potresla a pošto je već imala problema sa zdravljam ovoga puta su i lekari morali da intervenišu.

Luna bez reči... Slobu pitali zašto je pre 3 godine isprozivao porodicu Đogani, on se zbunio i odgovorom još više upetljao! (FOTO)

- Ja sam tri dana u agoniji, završila sam i u bolnici. Ja sam srčani bolesnik, ne znam kako ću ovo da izdržim. Moj muž i ja tri dana nismo jeli i pili, meni dolaze njegovi drugovi i teše me i ohrabruju i pričaju da se ne uzbuđujem zbog nje, ali kako da se ne brinem kad se sve lomi na njemu - rekla je Draginja.

Slobinoj majci je od Kije stigla opomena pred tužbu, zbog onoga što je pričala prilikom gostovanja u emisijama i kada je na kratko ušla u rijaliti.

- Meni je od dotične stigla opomena pred tužbu. A šta sam ja loše rekla da bih se razvlačila po sudovima? Ništa, samo ono što je istina. Nisam nikog vređala, nisam nikog opsovala. Ona priča da je meni drago što oni nemaju decu, a ja bih prva volela da dobijem unuče. To je toliko nisko i jadno da ja nemam reči na to čime se ona služi - objasnila je ona.

Printskrin: TV Pink

Draginji nije jasno zašto je Kija ušla u rijaliti, sumnja da je njen jedini motiv da iznosi laži o njenom sinu.

- I zašto je ona uopšte ušla? Ko je ona? Šta će tamo da radi? Samo da iznosi laži, jer sve što je rekla je laž. Vidim da danas ona tamo drži glavnu reč, a on joj kao čovek prišao i ponudio pomoć. On je takav, svakom bi pomogao, tako sam ga vaspitala, ali izgleda da to nije bilo dobro za njega. Ja hoću da dođem tamo i da kažem istinu da vidim svoje dete, ako treba i na nosilima da me unesu, samo da ga vidim i da mu kažem bar dve reči - rekla je Draginja.

Draginja kaže da su joj najteže pale Slobine suze, te da se zbog toga jako potresla i da je u jednom momentu poželela da on preskoči ogradu i pobegne iz Zadruge, kako bi se spasao svih ružnih stvari koje tamo trenutno preživljava.

Printskrin: TV Pink

- Ono kad je ušla, pa sutradan kad sam ga gledala kako plače nisam mogla da se smirim. Ne mogu da gledam svoje dete kako plače i kako pati. Zaljubio se, pa šta? Je l' to greh? On će tamo da poludi, on odatle neće izaći čitav i zdrav. Ja bih najviše volela da se on zaleti i preskoči tu ogradu, da pobegne odatle, da se više ne zlopati, jer ovo što on preživljava tamo retko ko bi mogao da izdrži - rekla je uznemirena Draginja.

Daljinac

(Telegraf.rs/Izvor: Pink.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka tri andjela

    21. novembar 2017 | 11:28

    Nisi plakala za snajom kad je dozivela javno ponizenje nego si otrcala tamo da tesis sincica i da mu das podrsku.Sin se zaljubio,a mama podrzava ,svaleraciju pred celom Srbijom.Folirantkinja koja nije naucila i vaspitala sina da postuje zenu .

  • Etta.fr

    21. novembar 2017 | 12:35

    Kao majka si dala zeleno svetlo i podrsku sinu da vara jos zakonitu zenu ?Sta si ocekivala da ti Kija napise zahvalnicu ,odgajila si sina da ne postuje zenu i sad ti se obija o glavu.

  • cec

    21. novembar 2017 | 11:57

    Pa, sto ga nisi posavetovala kad si usla, da je ok sto se zaljubio, ali da terba da saceka, jer je stvarno odvratno da to uradi dok je u rijalitiju, i da to svo gledaju. Sad je kasno, izgleda da je najteze reci, jebi ga, pogresila sam, pogresio sam, nije to trebalo da uradim. A ne, "uradio bih to ponovo da to mogu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA