Ulazim u rijaliti da vratim Divnu: Bivši muž učesnice Zadruge spreman da napravi RUSVAJ, Marko će poludeti kada ga vidi!

- Pevaću joj serenadu, kuvaću joj kafu. Reći ću joj: "Dođi da te poljubim, mače moje" - izjavio je Almir Asanović

  • 28

Almir Asanović, prvi Divnin muž, kaže da je potpisao ugovor sa "Pinkom" i da jedva čeka da uđe u "Zadrugu" i "vrati Divnu".

Divnu DNK je otac silovao, a za mene ju je udao da mi uzme sve pare! Bivši muž učesnice Zadruge izneo šokantne detalje

- Potpisao sam ugovor sa "Pinkom" da uđem u "Zadrugu". Čekam kao ozeblo sunce da odem tamo. Znam da će se Divna upiškiti kada me bude videla, neće znati šta ju je snašlo. Reći će: "I ovaj klošar došao". Ja ću da je pitam kada sam je tukao, kada sam je zlostavljao, zar joj nisam donosio kafu i doručak u krevet. Onda ću da sednem za onaj sto i da pričam sa Mikijem iz Kupinova, a ona će da se žali Drvetu što su me primili kada sam je tukao. Znam ja nju - ispričao je Asanović koji je dodao da će sve uraditi da povrati Divninu ljubav.

Printskrin: TV Pink

- Reći ću joj da prva ljubav zaborava nema. Pevaću joj serenadu, kuvaću joj kafu. Reći ću joj: "Dođi da te poljubim, mače moje". Neću da vičem na nju. Ja ću da joj kažem: "Odi da te bubi tvoj Almi, ti si moja prva ljubav, moja žena, zašto nisi ostala u mom srcu", a Marko će da se izbeči. Ma ima da poludi! A ja ću da mu kažem: "Šta si se izbečio?" - zaključio je Almir.

Printskrin: Youtube/Parovi TV HAPPY

Pogledajte prvi intervju Divninog oca:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA