≫ 

Kija otkrila detalje SLOBINE PREVARE: Muvao se s drugom devojkom na njegov rođendan (VIDEO)

- Mene je to jako povredilo. Ja sam mislila da on mene nikada neće povrediti - rekla je Kija

  • 31
Kristina Kija Kockar Sloba Radanović Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

Kristina Kija Kockar je u razgovoru sa Miljanom Vračevićem i Borom Santanom pričala o ljubavnoj vezi koju je imala sa svojim suprugom Slobodanom Radanovićem. Kija je rekla da je imala lepe trenutke sa svojim mužem, pre svega na početku njihove romanse.

- Bila je ljubav velika, sa moje strane. Očigledno nije bilo sa druge strane. Na početku je bila kao druga dimenzija. I ja sam bila drugačija, i on je bio drugačiji... Bili smo slepo zaljubljeni. Odnos se menjao vremenom - rekla je Kija i dodala:

- I onda su stvari počele da se menjaju. Ja sam uvek zarađivala više od njega i to je njega malo tištilo očigledno, ali ja sam se trudila svim naporima da krene on, pa da ne radim ništa ili da radim nešto što volim. Ta sredina veze je bila lepa, ali bila upregnuta da nas dvoje uspeno, da se posvetimo karijerima... - navela je Kristina i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- I poslednji deo. Pre dve godine, meni se srušio svet, jer je on bio malo nestašan... Na njegov rođendan, 20. juna, kada je bilo polufinale "Pinkovih zvezda", ja sam tek julu videla te poruke, da se dopisivao, kada sam ja jurila da ga iznenadim... Činiš sve za nekoga, a onda ti zabije nož u leđa. Mene je to jako povredilo. Ja sam mislila da on mene nikada neće povrediti. Nakon toga je krenulo sve nizbrdo, čim sam saznala to. Za neku drugu devojku, što on poriče. Ja imam poruke... - rekla je Kristina.

Pogledajte šta je još pričala ona:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    28. novembar 2017 | 00:02

    I onda normalno da nije htela da ima odnose sa njim kada se on vukao sa kojekakvim devojkama.....al neeee.....Vi ste svi odmah opruzili Kiju da je ona švrljala....Slobo, ti si mekušac! Ovakvu ženu varaš!?

  • Lea

    28. novembar 2017 | 00:53

    Ovde je ocigladno najveci krivac Sloba koji nebira sredstva kako da dođe do cilja. Kija mu je bila dobra da ga podrzi u pinkovim zvezdama i da snimi pesmu a Luna da ga ljudi zaprate a sto se igra sa tuđim osecanjima njega nije briga

  • BEBA

    28. novembar 2017 | 07:12

    Kija iz inata do pobede !!! Slatka si puno !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA