≫ 

Sloba je slabić i kukavica! Rada Manojlović isprozivala Radanovića, pa Luni poslala ŽESTOKU poruku! (VIDEO)

- Sloba je tip muškarca na kojeg nikada ne bih mogla da bacim pogled, a kamoli da balavim zbog njega - izjavila je Rada

  • 61

Prepucavanje između Rade Manojlović i Lune Đogani se nastavlja, a pevačica je u emisiji "Amidži šou" isprozivala i Slobu i Đoganijevu.

Izrez gore, dole, levo, desno: Rada se kod Amidžića pojavila u SEKSI kostimu, Ognjen ostao bez teksta! (VIDEO)

Manojlovićeva je prvo demantovala da je imala bilo šta sa Slobom.

- Pronašli su sliku sa "Pinkovog" novogodišnjeg programa, dečko me je pitao da se fotografišemo... Ništa nije bilo. S kim će, nego sa mnom da ga spoje, to je sasvim normalno - izjavila je Rada.

Potom je Amidžić pitao Manojlovićevu da prokomentariše Luninu izjavu da "Rada balavi za Slobom".

- Meni je sad stvarno neprijatno, jer je Anabela tu. Luna je bila malo nesigurna, i očigledno je da taj zatvoreni prostor uzima danak, kasnije je skapirala šta je rekla i povukla je to što je ispričala. Bez obzira što je Sloba kulturan, i nenametljiv, on je za mene slabić i kukavica, i želela sam da žene posavetujem da se klone muškaraca kako što je Sloba. To je takav profil ljudi kojem moraš da kažeš: "Idi sedi, idi jedi, idi baci đubre"... Ako ništa ne osećaš prema Kiji, što si se ženio s njom tri meseca pre rijalitija? Sloba je tip muškarca na kojeg nikada ne bih mogla da bacim pogled, a kamoli da balavim zbog njega, a Luni poručujem da nauči da postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima - poručila je Rada Manojlović.

Evo šta je Rada rekla o Slobi i Luni:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Princes Sofy

    6. decembar 2017 | 00:32

    Svaka cast Radi! Lepo je sve objasnila! Anabela je mogla samo da zeleni i da je gleda nadmeno i besno i nista drugo! Zaljubila se pa se zaljubila ne moze da bude opravdanje za tako nesto. Ajmo svi da se zaljubljujemo u zauzete tipove i da se opravdavamo zaljubljenoscu.

  • Sandra

    6. decembar 2017 | 00:49

    Svaka cast Radi na svemu sto je rekla. Vidi se po njenim stavovima da je lepo vaspitanje ponela iz kuce. Pozdrav Radi i njenoj porodici.

  • tamo daleko

    6. decembar 2017 | 00:05

    Ovu Radu sve vise gotivim, svaka cast.. retko ko bi mogao u oci da kaze sta zaista misli, od javnih licnosti, i to uzivo u programu! Ne znam kako svima moze da bude normalno i da podrzavaju prevaru zene i to na ovako jadan nacin.. sta god da je bilo izmedju njih u braku to je samo njihova licna stvar ali bar iz postovanja prema zeni sa kojom si bio toliko dugo ne mozes da je javno ponizis i ostavis! Za sve ipak treba da postoji i vreme i mesto, i iskrrnost i postovanje, jer da je ona toooolikooo bilo losa ne bi se ozenio ni bio sa nekim 5 godina, to je ipak dug period!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA