Luna pobesnela kada je čula priče da je Sloba bio lud za Radom, pa Manojlovićevoj poručila da manje balavi za Radanovićem!

Luna nije mogla da sakrije ljubomoru kada je čula tračeve o Slobi i Radi

  • 17

Malo treba zadrugarima da se posvađaju, a ovoga puta je opšta prepirka počela zbog novinskih naslova koje su takmičari čitali.

Kija će poludeti! U Zrenjaninu se pojavio bilbord posvećen Slobi, on će skakati od sreće kada čuje šta su mu fanovi poručili! (FOTO)

Najveću buru je izazvala vest da je Sloba navodno bio lud za Radom Manojlović i da je na sve načine pokušavao da je smuva.

I zanimljivo je kako su to zainteresovane strane prokomentarisale.

Kija je smireno konstatovala da nije dovoljno izvući jednu zajedničku sliku Slobe i Rade da bi priča bila uverljiva, i da je ovo klasičan primer pravljenja slona od komarca.

Printskrin: TV Pink

Sa druge strane, Luna je sve shvatila veoma lično, i dobila je napad ljubomore. Đoganijeva je glasine protumačila kao izjavu Rade Manojlović o Slobi, pa je pevačici poručila:

Foto: ATA images

- Ako je to rekla, glupo je što je to rekla. Mogu da joj poručim da je onda trebala manje da balavi za Slobom na žurki, mene je uvredila ovom izjavom! Boli me uvo da li će ona da se uvredi ili neće, imam pravo da kažem svoje mišljenje, jer vidim da se Sloba baš iznervirao!

Printskrin: TV Pink

A Radanović je, kao i obično, uz minimum emocija konstatovao:

- Mogu da pišu šta god žele o meni, sve dok to ne dovodi u opasnost moju porodicu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, pa i Rada Manojlović, ako je to njeno mišljenje... iako se ja ne slažem sa njim.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravda za Radu

    2. decembar 2017 | 19:26

    A sto se Luna buni? Pa Rada je mlada slobodna devojka a po Luninoj i Anabelinoj zivotnoj filozofiji slobodne devojke mogu da rade sta hoce. U cemu je sad problem?😁

  • Jeca

    2. decembar 2017 | 16:40

    Kako si licemeran Slobo! Mogu da pišu šta god hoće dok to ne povređuje moju porodicu? Kija je tvoja porodica a ti se je najviše povredio!

  • Anabelemi

    2. decembar 2017 | 16:54

    Luna, evo Rada se trese kako si joj to opasno poručila! Nije znala da si ti tolika veličina....nije te prepoznala 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA