PAO MU MRAK NA OČI! Polugoli Sloba u gaćama uleteo na sastanak, posvađao se sa SVIMA i izgovorio više psovki i od Lepog Miće! (VIDEO)

- To što nisam legao tri dana, ne znači da me ne boli ruka! Pijem lekove - vikao je Sloba, koji je bio izuzetno ljut

  • 30

Zadrugari su dobili od Velikog šefa novo pismo, koje je bilo nepovoljno po njih. Naime, učesnici su kažnjeni zbog spavanja van predviđenjenog vremena.

Debil sa grbom jede, a ja nisam jela 24 sata! Dragica posle 2 dana u Zadruzi skroz pukla, plakala, kukala i vređala Divnu DNK! (VIDEO)

- Zadrugari. ovonedeljni vođa je bio pun elana i činilo se da će moći da drži konce u svojim rukama. Danas je situacija drugačija. Čini se da stvari u Zadruzi ne funkcionišu kako je Bora zamislio. Čuli smo komentare pojedinaca da se previše uneo u ulogu. Svi osim radnika prve smene kažnjeni ste smanjenjem budžeta 500 dinara za sledeću nedelju, jer ste posle zvona spavali. Kazna se ne odnosi ni na Lunu koja je na poštedi. Možemo slobodno da kažemo da je lenčarenje obeležilo ovaj dan, pa je ovo izgleda revolt prema vođi - piše u pismu.

Printskrin: TV Pink

Ovonedeljni vođa Bora Santana odmah je održao porodični sastanak. Sve je počelo mirno, a onda je nastao haos. Posebno besan bio je Sloba, kojem je zamereno što spava kada nije na poštedi. Radanović je izašao iz sobe samo u donjem vešu i počeo da urla i sve vreme je "sipao" desetine psovki, i uspeo da nadmaši čak i Lepog Miću.

Printskrin: TV Pink

- Ćuti bre! To što nisam legao tri dana, ne znači da me ne boli ruka! Pijem lekove! Ako sam legao da odspavam sat vremena, to je zato što me boli i što sam nervozan! - urlao je besni Sloba na Sašku.

Radanović se pre toga posvađao i sa Macom, i na kraju je povikao: "Mrš svi u pi**u materinu!", i vratio se u krevet.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo da se zna

    12. decembar 2017 | 19:38

    Iz ovog coveka isijava negativna energija,toliko ga je Zluna napunila negativom da je promenio licni opis.Svasta rade baba vracare po mahalama.

  • Marija

    12. decembar 2017 | 19:35

    Sloba prso skroz,agresivan je i nervozan non-stop.Prostak prvo se obuci pa dodji na sastanak.Za njega je najbolje da ide kuci.

  • Tatjana

    12. decembar 2017 | 18:00

    Do kada vise da se trpi Radanovicevo ponasanje. On zbog kretenuse slomi ruku. Samo leze i jedu. Dokada vise da se to trpi. Izbacite ih napolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA