≫ 

Viktorija lila suze kad je videla ĆERKU posle 102 dana, njihov susret danas se dogodio iz POSEBNOG razloga i sve je rasplakao! (VIDEO)

Produkcija "Zadruge" Viktoriji je danas priredila posebno iznenađenje koje je sve dirnulo, iako je trajalo svega nekoliko minuta

  • 7

Viktorija je danas dobila posebno iznenađenje od Velikog šefa, možda i najznačajnije u ovom rijalitiju. Budući da pevačica danas slavi Svetog Nikolu, ali i 59. rođendan, u posetu joj je došla ćerka, a njihov susret bio je toliko emotivan da je sve rasplakao. 

Shvatićeš da nisam za tebe i vratićeš se ženi! Luna potpuno izludela Slobu, on pobesneo pa rekao da mu je SVEGA DOSTA! (VIDEO)

Viktorija se odmah rasplakala kad je ugledala ćerku na vratima fabrike, a ona ju je sve vreme tešila i govorila kako danas treba da bude nasmejana, jer danas je njen dan.

- Ljubav moja... Ne znam šta bih ja bez tebe stvarno - rekla joj je ćerka posle tri meseca, koliko nije videla svoju majku.

Printskrin: TV Pink

Neko vreme su ćutale, samo uživajući u zagrljaju, a sve vreme su plakale i jedna i druga...

- Drago mi je da sam te obradovala i slikama i cvećem, videćeš i tortu. Htela sam da napravim nešto što ćeš da čuvaš - rekla joj je ćerka.

Printskrin: TV Pink

Viktorija nije prestajala da plače, a kada je puštena njena pesma "Rat i mir" koju joj je ćerka pevala gledajući je u oči, više nije mogla da se kontroliše.

- Danas hoću da te vidim sa kezom na licu... Sad kad si me videla treba da budeš nasmejana. Jesmo rekli da nema plakanja? - ponavljala joj je ćerka.

Printskrin: TV Pink

- Pravim kombinaciju kako da izađem...ne mogu ja to, kao da sam ovde godinu dana. Zaboravila sam kako izgledaš - rekla je Viktorija i ponovo briznula u plač.

- Danas treba da budeš onakva kakva jesi, jer meni je lepše da te gledam veselu. Ti si, mama, moj najveći poklon...

Printskrin: TV Pink

Susret je trajao svega nekoliko minuta, a kad su se Viktorija i njena ćerka rastale ostali zadrugari su brisali suze...

Printskrin: TV Pink

Pogledajte kako je izgledao njihov susret:

Evo i o kojoj pesmi se radi, koju je produkcija pustila, a ćerka pevala:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    19. decembar 2017 | 13:43

    Kad je mogla Anabela 2.puta da udje u Zadrugu i vidi Lunu zasto nebih i Viktoria danas vidjela svoju cerku.Drago mi je zbog toga sto joj je Zadruga obezbedila iznenadjenje.

  • Marija

    19. decembar 2017 | 14:12

    Majka i cerka ljubaaavvvv❤

  • Tanja

    19. decembar 2017 | 20:33

    Koji je Miki car, On je sinoc molio Drvo mudrosti da dovedu Viktorijinu cerku. Bravo Miki, a legendi rock and rolla sretan rodjendan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA