Evo kako je Kija čestitala slavu Slobinoj porodici! (VIDEO)

Kristina Kockar rešila je da poželi sve najbolje povodom slave Svetki Nikola

  • 23

Veliki šef je danas poslao pismo zadrugarima i čestitao slavu svima, a posebno zadrugarima koji obeležavaju ovaj praznik.

Da smo napolju, nikad ne bih bila s tobom! Teodora sasula sve u lice Anđelu, pa prozvala Anu Korać i Minu Vrbaški! (VIDEO)

- Dragi zadrugari, danas je Sveti Nikola. Veliki šef čestita svima koji slave, a specijalno i od srca zadrugarima koji slave. Zadrugari, želimo vam mnogo zdravlja, sreće i da u miru proslavite ovaj dan. Takođe, Veliki šef čestita Viktoriji rođendan - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Zadrugari su zatim ustajali jedan po jedan i čestitali slavu porodicama i prijateljima, a mnogi od njih su dobili i posluženje koje su podelili sa svima. Kristina Kija Kockar uputila je čestitku Slobinoj porodici.

Želim da čestitam porodici Radanović, pošto je to moja venčana slava - rekla je ona.

Pogledajte kako je Kija Kockar čestitala slavu Slobinoj porodici:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sonja

    19. decembar 2017 | 17:33

    Kijo da te nema, trebalo bi te izmisliti. Ona na finjaka pojede Radanovićima i Luni živce.

  • Sladjana

    19. decembar 2017 | 18:48

    Bravo za Kiju prava dama i vidi se daje lepo vaspitana i jako kulturna.Ipak im je cestitala Slavu posle svega iako oni to nisu zasluzili.Ali verski je prastati.Divim se toj zeni.

  • goxy

    19. decembar 2017 | 18:28

    Damski.Svaka cast!Luna je kako njoj dolikuje cestitala u pidzami a Slobodan kao mis pobegao u njihovu rupu da bi sedeo sa njom.Sramota ispostuj roditelje!!!Kaze Luna nisam mislila da je slava danas nego sutraaaa.Izviniii!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA