≫ 

Udarao u vrata i razbijao tanjire kad je čuo da NIJE ON! Evo ko je sa samo 7 odsto glasova napustio Zadrugu! (VIDEO)

Jelena Golubović je bila na sigurnom, budući da je iako direktno nominovana dobila 69 odsto glasova publike

  • 8

Nominovani zadrugari ove nedelje bili su Jelena Golubović (direktno nominovana), Nemanja Đerić Đekson i Jovan Mijalković. 

Čuo se sa majkom, ona mu pomenula i "gospođu" i Lunu, a kad je završio razgovor Sloba je pred svima najstrašnije spustio Kiju! (FOTO)

Posle zanimljive igre u koju je nominovane takmičare uputio Ognjen Amidžić, pobedio je Jovan i njemu su duplirani glasovi.

Printskrin: TV Pink

69 odsto glasova publike dobila je Jelena Golubović koja se odmah zahvalila svojim "šampionima", a između Jovana i Đeksona bilo je gusto.

Printskrin: TV Pink

Na kraju, Jovan je imao 14 odsto glasova nakon dupliranja, što znači da mu je publika dala samo 7 odsto glasova, zbog čega je - izbačen.

Đekson je osvojio 17 odsto glasova publike i ostao u rijalitiju.

Printskrin: TV Pink

Đeksonu se želja da napusti rijaliti i ode kući nije ispunila, zbog čega je pobesneo pa udarao u vrata i razbio tanjir, a kasnije se besno žalio Drvetu mudrosti...

- Toliko psovki ovde nije izrečeno - reklo mu je Drvo, koje ga je pozvalo na razgovor ne bi li ga oraspoložilo. Ali, uzalud.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte izbacivanje:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA