Ovo se PRVI put dešava! Veliki šef doneo odluku koja je učesnike Zadruge ostavila bez teksta! (VIDEO)

Ova odluka Velikog šefa najviše se tiče Mikija, Baneta, Miljana i Ane Korać

  • 1

Ovonedeljni vođa Bane Čolak kao svoje potrčke odabrao je Anu Korać i Miljana Vračevića, a za omiljenu ličnost on je izabrao Mikija Đuričića. Međutim, sinoć su zadrugari čuli jednu vest koja ih je prilično iznenadila i šokirala.

Stanje alarmantno? Jelena Golubović napušta "Zadrugu", mora hitno na operaciju?

Voditeljka Katarina Nikolić im je saopštila informaciju da naredne nedelje neće biti izbacivanje, te da će se ova četvorka naći na istoj funkciji dve nedelje. Kada su čuli o čemu se radi, neki od zadrugara su bili srećni zbog ove odluke, dok se drugima nije svidela.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Bane, imam jedno važno obaveštenje za sve vas. Nadam se da si 100% siguran da si doneo pravu odluku, zato što je odabrana ekipa na čelu sa tobom dve nedelje na funkciji - rekla je Katarina.

Ukućani su prvo mislili da je reč o šali, a kada su shvatili da je odluka produkcije jasna i konačna, evo kako su reagovali:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EL...

    26. decembar 2017 | 13:05

    Taj Miki koji stalno kuka kako je bolestan , ima stomačne probleme , kritikovao je Đeksona , sto je ušao u zadrugu sa bolovima kičme ! Mića takođe ! Sve je to bolesno ili ludo , kakav je taj koji ih je birao i skupio u toj velikoj kući , preko 30 osoba sa jednim 🚾- om!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA