NISAM TI JA SLOBODAN! Kija pobesnela na Miljana, izveđali se, a kad je pomenuo Radanovića PREKIPELO joj je! (VIDEO)

Kija Kockar i Miljan posvađali su se u pabu i to nakon Vračevićeve celodnevne svađe sa Lepim Mićom

  • 6

Nakon što su Miljan i Lepi Mića završili sa svađanjem u dvorištu, Vračević je došao u pab u kojem su bile Kija Kockar i Teodora Džehverović, pa nastavio sa njima da se svađa.

32 minuta najžešćih psovki! TI SI ANINO PSETO: Lepi Mića i Miljan se UŽASNO posvađali, ni obezbeđenje nije moglo da ih smiri! (VIDEO)

- Pusti devojku da peva, sto puta te zamolila! - iznervirala se Kija braneći Teodoru, koja zbog Miljana nije mogla da nastavi sa pevanje.

- Vas dvojica ste došli da se svađate! Izađite napolje! Devojka je došla da peva! Smeta nam svađa i dranje!

Printskrin: TV Pink

- Šta pokušavaš da mi kažeš?! Što njemu nisi to rekla?! Budi iskrena! - vikao je Miljan na Kiju i nastavio:

- Tebe ću da pričam da li ću da pričam? Jesam li bio nekad loš prema tebi, jesam li ti ikad nešto ružno rekao? Ja ti nisam Slobodan!

Printskrin: TV Pink

- E, to je meni ružno! Tvoje ponašanje prema meni! - rekla je Kija.

- Totalno si se promenio! A ti razmisli o svemu... Celo jutro te slušamo, i tebe i Miću - vikala je Teodora.

- Nemaš poštovanja ni prema kome, Miljane! To što ti umisliš u svojoj glavi, to je tvoja stvar! Došle smo da se sklonimo od svega,a  ti se dr*aš kao malo dete! - iznervirala se Kija, uzela jaknu i izašla napolje.

Printskrin: TV Pink

Pogledajte:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ina

    27. decembar 2017 | 23:08

    pa eto, videsmo i Kiju u raspravi sa nekim drugim muskarcem, a da nije Sloba :). Ono - saslusaj, nebitno, samo da zavrsim, ne prolazi bas kao kod Slobe...Kija mora da izdominira i to je to, ne moze da podnese da njena nije poslednja. Ne kazem da je los covek, ali je toliko naporna...kako li je Sloba kao muskarac to podnosio? Mislim da ce se on tek posle jos dve, tri veze vratiti sebi, gde ce smeti i da pogresi, i da misli drugacije, da oseti da vredi iako je nekada bez novca..Tesko je ziveti sa osobom koja je uvek u pravu, nikada niste dovoljno dobri. I evo kako reaguje sa Miljanom, koji ju je prihvatio super od starta..Jos on zeli da poprica sa njom, znaci da mu je stalo, ali nju - ne zanima :)

  • K

    28. decembar 2017 | 12:55

    @Gazi me, gazi Kija je i lepa i atraktivna i obrazovana, ali se predstavila kao ona koja mora biti 'glavna u vezi i svemu'! Prosto voli da dominira nad partnerom, a izgleda uopste nad muskarcem, jer evo kako to radi sa Miljanom... Nije poenta samo u lepoti i ambiciji, u vezi su bitne i druge stvari, posebno sa godinama to uvidjamo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA