SLOBI SE OVO NIKAKO NEĆE SVIDETI: Kijina sestra otkrila šta joj Kristina rekla o Andriji (VIDEO)

Danijela Pešić uporedila je Kijinog aktuelnog dečka Andriju i Kristininog muža Slobu Radanovića

  • 23
Printskrin: TV Pink

U studiju u Šimanovcima gostovale su Kijina sestra Danijela Pešić i Kristinina kuma Vanja Ibrahimović. Njih dve su stale u Kristininu odbranu, a Danijela je otkrila jedan detalj koji nije bio baš poznat javnosti. Tiče se odnosa Kija i Andrije Lazovića, Kristininog aktuelnog dečka.

- Kija je meni rekla, kada je uspostavila vezu sa Andrijom, pričala sa s njom, rekla je, baš da je citiram: "da je našla pravog muškarca i da je probudio ženu u njoj". To dosta govori kakav je Slobodan bio, kakav je Andrija, da je dosta zreliji, poklanja joj pažnju, što svaka žena voli, iznenađenja, na primer, kada se u restoran ide, da muškarac bude taj koji zakaže i da iznenadi nju. Kod Slobodana i Kristine je to bilo uvek obrnuto - rekla je Danijela.

Foto: Instagram/kija_k_o_c_k_a_r_

Sve ovo možete čuti ako premotate na 9:29 minut snimka:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    28. decembar 2017 | 23:33

    Kada je muškarac inferioran u vezi, naravno da žena počne da ga gleda kao cimera i prijatelja. Kija je sposobna žena i takav joj i muškarac treba, a ne sponzorušan Sloba.

  • Djole

    29. decembar 2017 | 00:08

    Kija-kraljica!

  • Petra

    29. decembar 2017 | 00:02

    Andrija je nagrabusio ako se ova sujetna manipulatorka Kija zakaci za njega. I slobodana je gledala kao igracku koju je mogla da cima kako zeli ali i kao potencijalnu investiciju... onda je izgubila i igracku i investiciju... preigrala se...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA