≫ 

Kiji pokazali fotku na kojoj Andrija leži pored gole plavuše: Evo kako je Kristina reagovala i šta je poručila svom dečku (FOTO)

Kija je imala priliku da vidi fotografiju koju je objavio njen dečko na Instagramu

  • 5

Kristina Kija Kockar imala je priliku da vidi fotografiju koju je na njen dečko Andrija Lazović objavio na Instagramu. U pitanju je slika na kojem on pozira sa golišavom plavušom u krevetu.

Kija se zagledala, a onda je progovorila.

- Neću da se pecam dok ne čujem lično od njega.... I da jeste i da nije, on može lično da mi kaže. Nije mi problem da sačekam ni pet meseci. To neće promeniti onako kako se osećam, niti šta mislim, dok ne čujem od njega. Ja vrlo dobro znam njega, da je on jedan ludak. To je namerno tako stavio. Čuli smo se sada skoro. Znam da ne bi radio to javno, ali stvarno neću da se pecam... - rekla je Kija.

Foto: Instagram/andrijalazovic_bu2

Na kraju, Kija je imala šta da poruči svom dečku

- Imam poruku za Andriju, da se ne brine i da ovo nije promenilo moje mišljene uopšte. Dok ne čujem lično od njega, ostajem pri svome - rekla je Kija.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mica

    30. decembar 2017 | 23:22

    Kakav manipulator i sujetna zena ova Kija. Štiti LJUBAVNIKA iako ima zakonitog muža. Nikoga ona ne moze da voli jer nije bila voljena kada je bila mala. Ovaj Andrija je ugasio ako ostane sa njom. ...izgubila onog tupavog muza kojeg i dalje cima kao igracku. A izgubila i investiciju u spot za koju je racunala da ce da pokupi...zivot je cudo.

  • Hm

    30. decembar 2017 | 23:14

    Kija se super snašla. A novinar ako već pokazuju fotku i zumira je, trebalo je i da kaže da je davno objavljena-pre poziva sa Andrijom, a ne da se iživljava na devojci.

  • Kiki

    30. decembar 2017 | 23:02

    Oskara za glumu, sporedna ženska uloga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA