≫ 

Nemojte se družiti vas dve, žao mi ga je! Kijina mama se pozdravila sa Lunom, a onda jednom rečenicom spustila Slobu! (VIDEO)

Kristinina majka Luni poželela sve najbolje za praznike, a onda se pozdravila i sa Radanovićem, ali nije propustila priliku da ga par puta pecne svojim komentarima

  • 19

Kako su porodice učesnika polako pristizale u Zadrugu, stigla je i mama Kristine Kije Kockar, a njen susret sa ćerkom protekao je vrlo emotivno. Ono što je sve iznenadilo je što se ona lepo pozdravila sa svim zadrugarima, a tu nije izostavila ni svog zeta Slobu Radanovića kao ni njegovu trenutnu devojku Lunu Đogani, a zatim je poručila svojoj ćerci:

Slobin otac odbio da se rukuje sa Kijom u "Zadruzi", a onda ga je sin iskritikovao! (VIDEO)

- Imam jako kratko vreme... Samo da ti kažem, svi te pozdravljaju, cela porodica... Andrija te jako voli i jako se nervira - rekla je Kijina mama.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Zatim je poželela da pozdravi Lunu Đogani, a onda su pale i čestitke za praznike. Nakon ovoga Kristinina mama je Đoganijevoj poručila sledeće:

- Nemojte se mnogo družiti vas dve, žao mi ga je - rekla je Kristinina mama ironično.

- Mi hoćemo, ko njega šiša - odgovorila je Luna.

- Bravo - rekla je Kijina mama i uputila sledeće reči Radanoviću:

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Sad se izvinjavam, pošto ne mogu da podignem pogled prema njemu. To sam htela da ti kažem, treba da čučnes ispred mene kad razgovaraš... - rekla je ona.

Pogledajte kako je protekao susret Kije sa majkom:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    31. decembar 2017 | 19:33

    Kristinina mama je dama koja je objasnila sve .

  • BRAVO ZA KIJINU MAMU

    31. decembar 2017 | 20:01

    Ispade da je Kijina mama NAJKULTURNIJA. Bila je cinicna prema Slobi ali se bar rukovala i poljubila. Pa cak se pozdravila i sa Lunom!!! I NIJEDNU RUZNU REC NIJE REKLA Luni i o Luni.A Anabela je sve vreme ubedjivala Lunu i Slobu da se ne druze sa Kristinom - rekla je : Kakvooo crno prijateljstvo". Ne mogu verovati da je Anabela ovako PODMUKLA OSOBA. I zla osoba.

  • Oleg

    31. decembar 2017 | 19:25

    Sta god da se desilo izmedju njih dvoje,zena je ipak pokazala kulturu u odnosu na njegovog oca!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA