PSIHIČKI SU ME MALTRETIRALE! Teodora nikad žešće oplela po bivšim drugaricama iz grupe, pa otkrila šokantne detalje (VIDEO)

- Vrlo dobro znam da ću da nastupam i da ću tek da zaradim da kupim sve njih zajedno, svojim radom i trudom - rekla je ljutito Teodora

  • 17

Nakon što se žestoko posvađala Miljanom Vračevićem, Teodora Džehverović ponovo je oplela po njemu, ali i po nekadašnjim drugaricama iz benda "Đavolice" Tamari Milutinović i Gorani Gačić (eks Babić).

- Ako ne poludim ovde, ništa nisam uradila... Ništa više me ne zanima. Budala, spominje mi njih dve, jer zna da mi je bolna tema, zato što su me psihički maltretirale godinu dana! Zato što mu rade za džabe, zato priča o njima. Pevaju mu tamo džabe na proslavama i krštenjima. E, pa, nisam ti ja taj kalibar! - rekla je Teodora i nastavila:

Printskrin: TV Pink

- Jedva čekam da se vratim na svoj posao, da se bavim svojim životom, da ne gledam ove ljude.... Toliko gluposti sam ovde čula za samu sebe. Do juče je pričao sve super o meni, hvalio me kako sam najbolja, kako ću jedina da budem zvezda... Sada su one za mene institucija?! Pevaju mu za džabe na proslavama i krštenjima. Naravno, zato su najbolje. E pa, brate, nećeš kod mene tako. Ne može. Nije me video od kada smo se razišle... Ja im želim svu sreću ovog sveta, iako meni žele da me nema na ovoj planeti... Vrlo dobro znam da ću biti zvezda i vrlo dobro znam da ću imati najbolje spotove i vrlo dobro znam da ću da nastupam i da ću tek da zaradim da kupim sve njih zajedno, svojim radom i trudom - pričala je Teodora.

Printskrin: TV Pink

- Kada čujem da je mene neko "ono", to su za mene ozbiljne stvari, zato što vrlo dobrom znam s kim sam spavala, s kim sam bila, ko me je imao i uvek sam vodila računa o svemu tome. A, vrlo dobro znam i šta je bilo na nastupima, kako su se ponašale njih dve... Ništa me ne zanima. Niko. Ni Maca Diskrecija. Da ih ne vidim kada budem izašla.... Ja ne moram ni da postanem zvezda. Ja imam toliko kvaliteta, toliko sam vredna osoba da ću sebi naći rešenje. Nisam došla ovde da se udam - rekla je pevačica, koju su tešili Nikola i Anđelo.

Kompletnu priču pogledajte na sledećem snimku:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    3. januar 2018 | 13:09

    Pa da znamo ko ce sve I da finansira..

  • Duda

    3. januar 2018 | 14:32

    Hvalite me usta moja

  • Ana

    3. januar 2018 | 12:40

    Miljan ume da bude sirovina i nije trebalo da ščepa Teodoru za ruku. To je bilo veoma ružno, jer je on stariji muškarac. Ja sam žensko i da mi je Teodora isključila mikrofon, prošla bi kao Jelena Golubović od Anđele Veštice.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA