Više nemamo o čemu da pričamo: Luna opisala svoj odnos sa Slobom, pevač rekao da ona ima problem u glavi, Kija prevrtala očima! (VIDEO)

Luna i Sloba su pokušali da objasne kakav je njihov sadašnji odnos i da li se vole kao i pre

  • 14

Po ko zna koji put su Luna i Sloba pokušali da opišu svoj odnos, i opet se nisu složili oko toga da li im je veza na izdisaju, ili se vole više nego ikada.

Majmunčino lažljiva: Sloba i Lepi Mića se umalo potukli na Božić, Luna ih jedva razdvojila! (VIDEO)

Prva je Luna ustala i ispričala kako se oseća.

- Dugo smo ovde, četiri meseca smo svaki dan, po ceo dan zajedno, više nemamo o čemu da pričamo, svađamo se oko gluposti, uglavnom zbog drugih ljudi. Priznajem da histerišem, napala sam ga na kapiji, bacila sam flašu... Ne pravdam sebe - rekla je Đoganijeva i dodala:

Printskrin: TV Pink

- Dosta se svađamo pa ne pričamo po ceo dan, spavamo dvojeno, i meni je to najteže, kada s njim nisam u dobrom odnosui, jer mi je on ovde jedini bitan. Valjda je to normalno kada si sa nekim 24 sata zajedno. Valjda će biti bolje kada izađemo...

A Kija je priču ljubavnika ispratila slaganjem faca i kolutanjem očima.

Printskrin: TV Pink

- Ja shvatam da je ona mlada. Ona ima problem u svojoj glavi, i kad god je neko iznervira, to utiče na naš odnos. Bilo je mnogo čarki i svađa ali smo to izgladili, ne znam kako je to izgledalo napolju, ali nama je izgledalo očajno - objasnio je Sloba i nastavio:

Printskrin: TV Pink

- Sve je kao i ranije, Volimo se sve više i više i to je to.

Sloba i Luna o svojoj ljubavi:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • drrr

    7. januar 2018 | 14:03

    Ova Luna je dno dna..

  • Djole

    7. januar 2018 | 15:53

    Razlika u godinama izmedju Sare i Lune je tri dana.Videli smo kako nesporazum na kulturan nacin resavaju Sara i Vojke a kako Luna i Slobodan.Prema tome...

  • Vlada

    7. januar 2018 | 14:09

    Luna ce u martu 22 godine, dokle ce te vise da pominjete da je mlada? Mlada jeste ali nije mala, odrasla je osoba. Moja mama je mene rodila sa 22 godine plus je imala 3 godine radnog staza. Ni za Minu niste toliko pominjali da je mlada koliko za ovu. Mini se i moglo nesto istolerisati jer je ona bas mlada, nema ni 18, al ova je vec odrasla osoba po svim standardima i treba za sve svoje postupke da odgovara, ne da je ljudi pravdaju sa tim da je mlada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA