≫ 

Proglašen novi vođa u Zadruzi i konačno je u pitanju ŽENA! (VIDEO)

Nakon dve nedelje, posle Baneta Čolaka izabran novi vođa, a niko nije očekivao da će to baš ona biti

  • 1

Kao i svakog ponedeljka zadrugarima je stiglo pismo kojim su obavešteni ko je novi vođa. Učesnica Anđela Lazić sinoć je zbog najmanjeg procenta glasova izbačena iz rijalitija, a po već poznatom pravilu ona je ta koja je odredila i novog vođu.

Ćerku nisam poslao u logor, ako ovako nastavite rijaliti neće dugo trajati! Gagi Đogani pobesneo zbog Lune i Slobe! (FOTO)

Dragi zadrugari, presrećna sam što sam napustila Zadrugu. Vama želim sve najbolje i najlepše. Da unesete malo pozitivne atmosfere u kuću. Za vođu postavljam Anu Korać, da uživate malo u lepom pogledu i lepom ponašanju. Držite se i idite do kraja, a najbolji neka pobedi - napisala je Anđela Lazić u pismu.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Pošto je Ana bila u kupatilu dok je Bane Čolak čitao pismo zadrugari nisu propustili priliku da ironično čestitaju Janjušu, sa kojim je Koraćeva jako  bliska, a primetno je bilo i to da pojedincima nikako nije bilo svejedno zbog Anine vladarske nedelje.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Potom je i ona izašla iz kupatila, pa je rekla sledeće:

Stvarno nisam imala pojma da će me postaviti za vođu. Nismo pričali o tome, čak nismo ni imale neku komunikaciju, ali se nadam da ću lepo voditi sastanke i da ćete me slušati - rekla je Ana sa osmehom na licu.

Pogledajte kako su zadrugari reagovali na novog vođu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    8. januar 2018 | 17:49

    Ma kakva Ana, ona je toliko namazana da je to neverovatno, mozda i najnamazanija tamo. Ali ljudi je nisu skontali pa je ona ispala "dobra devojka". Takva je i napolju, cuti i ne mesa se ni u sta i samo uzima pare a zna i ona kakve su to pare tj na koji nacin su zaradjene. Dok je njoj dobro ona nikad ne bi uradila pravu stvar, samo sebe gleda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA