≫ 

Luna pognula glavu, Sloba besneo: Ukućani uživo gledali dok je Kija plakala nakon saznanja o novoj prepisci! (VIDEO)

- On je definitivno najlošiji čovek koga sam ja upoznala, ne možeš da učiniš tako nešto... - jadala se Kija Ani Korać, a sve ovo uživo gledali su i ostali zadrugari

  • 33

Informacija da se Sloba Radanović u vreme kada se takmičio u "Pinkovim zvezdama" dopisivao sa devojkom koja se zove Slađa (puno ime i prezime poznato redakciji, ekskluzivnu prepisku pogledajte klikom OVDE), prethodne noći dokrajčila je Kiju Kockar koja je po prvi put reagovala toliko burno da se zaletela na pevača.

Nakon verbalnog okršaja (više o tome OVDE) Kija je u suzama otrčala u "Pub", a za njom je odmah stigla i Ana Korać.

Sve što se dešavalo u pabu i sve što je Kija pričala, ukućani su gledali i slušali na ekranu u dnevnoj sobi. Luna i Sloba pažljivo su slušali i gledali Kiju, a u nekoliko navrata on je odgovarao na ono što je ona pričala Ani.

Kako te nije bilo sramota da me oženiš?! Kija saznala za Slobinu prepisku sa maloletnicom, pa u suzama napala Radanovića UŽIVO! (VIDEO)

- Da li je moguće da nekoga neko toliko mrzi da može to da učini posle 7 dana rijaliija. Ja sam mislila da je to nešto neverovatno, da mora da se stvarno zaljubio. Očigledno je da je tu postojalo milion devojaka i onda sva priča pada u vodu. Kakva, bre, ljubav, on je gad, ko krpelj, koristi. Ako mu se nije svidelo, trebalo je da bude fer, on je loš čovek, ako mu nije bilo dobro, što nije otišao... - plakala je Kija i nastavila.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Niko ga nije držao, niko. Mene sada krivi za sve što je uradio. Zato što je on mutav, ćuti, dobrica je. Ne, ovo je njegovo pravo lice. Ako ja umem da odgovorim ne znači da sam ja loša, nego ja znam da kažem! On je definitivno najlošiji čovek koga sam ja upoznala, ne možeš da učiniš tako nešto, tako neko zlo nekome kao što je on meni. Šta god da sam uradila, a nisam ništa, on meni nema šta da kaže... - rekla je Kija kroz suze.

Ostali zadrugari zadrugari gledali su kako Kija plače, putem televizora u Beloj sobi. Sloba je demonstrativno ustao, a onda je osuo paljbu po Kiji.

- Ja da razgovaram sa njom o nekoj temi, ona vadi telefon i tipka! Boli me ku*ac! Boli me ku*ac da se predstavljam napolju! Znam šta sam i ko sam! - rekao je besno Sloba.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Luna je dugo bez reči gledala Kiju kako plače, a onda je prokomentarisala.

- Dobro, šta da radim... Šta da radim? Ja sam zaljubila... - rekla je Luna ostalim zadrugarima u dnevnoj sobi.

Kija je nastavila da rida u pabu.

- Kada vidim Lunu, vidim sebe nekada. U par situacija sam videla sebe... To, kada se boriš, kada braniš njega od svih, jer on nikad nije. Kunem ti se, nekad mi je žao nje... Ne znam kako mu nije žao! - pričala je i plakala Kija.

Sloba i je dalje bio besan.

- Mene će tu neko da ocrnjuje i pljuje?! Pogotovo ona! Za koju sam dušu dao! - rekao je ljutito pevač.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    16. januar 2018 | 13:52

    Brak nije valjao zadnjih godinu dana,pa onda 2.god.pa sad zadnje 3god.U medjuvremenu prevara za prevarom,a on ugrozen i pati.Na kraju brak,pa crkveni pa cestitanje zeni godisnjice uz poruku da je voli najvise na svetu.A onda kao kruna svega,posle 15 dana priznanje da voli drugu.Ko je ovde manipulator.Brak iz interesa sa njegove strane,jasno kao dan.

  • Sneza

    16. januar 2018 | 14:04

    On kaze nikad nisu seli pa pricali. Koliko primetim on tu naviku nema. On i sa ljubavnicom histerise i svadja se. Sve rade ali nikad nisu seli da razgovaraju. Ja ih nisam videla da li je neko? Mozda ja gresim? E cura 21 godinu sebi dozvolila da bude nazivana svakako samo ne devojkom...

  • Neko

    16. januar 2018 | 13:27

    Ako je ona toliko bila losa ili jeste losa sto je ostajao sa njom? Sto ju je zaprosio i ozenio? I non-stop pomera granicu kad je sve krenulo drugarski (godinu i po, dve, dve i po, tri...). Pa sve i da jeste, ako je bilo lose, bez emocija, bez strasti ko te je covece drzao. Nisi morao da budes sa njom u vezi, a ne da je jos i ozenis na sve ovo sto si radio. I ove prepiske su prevara. Ne samo realizacija odnosa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA