≫ 

Luni dala pismo?! Dva minuta od ulaska u Zadrugu Jelena Krunić napravila prekršaj zbog kog može biti DISKVALIFIKOVANA? (VIDEO)

Jeleni Krunić zbog trenutka nepažnje preti izbacivanje iz Zadruge

  • 62

Prethodne noći Zadruga je dobila novog učesnika, tačnije učesnicu koja je i te kako poznata svim ljubiteljima rijaliti programa.

Reč je o Jeleni Krunić koja se po ulasku srdačno pozdravila sa zadrugarima, ali je već danas nastao potpuni haos zbog njenog ulaska!

Pogledajte trenutak koji je Miljan iskoristio da pobegne iz Zadruge, a reakcija ukućana na vest o bekstvu je šokantna! (VIDEO)

Međutim, Jelena je pri ulasku u kuću unela jedan papirić na kojem je, po svemu sudeći, bila poruka za Lunu Đogani!

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

Njoj je ta ceduljica ispala prilikom pozdravljana sa zadrugarima, Anđelo Ranković ju je podigao, dao je Jeleni, koja ju je brže-bolje "uvalila" u ruke Filipa Đukića.

Nakon što je Filip iznenađeno pročitao šta piše, pogledao je u Lunu, koja je potom otrčala do druge strane stola i navodno je uzela pomenuti papir.

Teodorin brat progovorio o pravom imenu svoje sestre!

Na snimku ispod pogledajte kako je izgledala ova akcija (premotati na 2. minut):

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rogozin

    22. januar 2018 | 12:53

    Napolje sa njom.

  • Kole

    22. januar 2018 | 19:30

    Luna je dama. Sloba je iskeni muskarac. Oboje su uspesni i samostalni. Ljubomorni ste na njihovu ljuba i podrsku porodice. Ljubav do pobede !

  • Pgd

    22. januar 2018 | 13:09

    Sve dok je M.G. producent u reziji, nema od njene diskvalifikacije nista. Milion propusta je napravila, Sloba takodje, ovo je samo kap u moru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA