Pogledajte Filipa i Mariju Anu u žestokoj akciji na KROVU: Ona ga izbegava, on u šoku, a imali su najluđi seks u istoriji domaćih rijalitija! (VIDEO)

U maju 2016. Filip i Marija Ana su na "Farmi" imali seks i to na krovu

  • 3

Kada je Filip u "Zadruzi" video svoju bivšu verenicu Mariju Anu, nimalo mu nije bilo svejedno, a dovoljno je podsetiti se njihovih seksualnih vratolomija sa "Farme" i svima će biti jasno da je samo pitanje vremena kada će njih dvoje ili završiti u krevetu, ili se brutalno posvađati.

Filip rekao Mariji Ani da je razočaran što je ušla u Zadrugu, ona ustala, prišla mu, a zbog onoga što je uradila načisto se ODUZEO! (VIDEO)

Tokom 2016. Filip i Marija Ana su bukvalno na "Farmi" imali seks gde su stigli, na livadi, u garderobi, ponekad čak i u krevetu, ali ipak su ušli u istoriju kada su se iskrali od ostalih i popeli na krov i tamo vodili ljubav. Ne treba ni pominjati da je ovo bez konkurencije najluđi seks u istoriji domaćih rijalitija:

Filip i Marija Ana u akciji na krovu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA