≫ 

ON NIJE MOJ NIVO! Luna nenormalno popljuvala Gastoza pred Marijom Anom! (VIDEO)

Đoganijeva je sa Marijom Anom pričala o vezama i muškarcima, pa se dotakla i Gastoza i njihovog druženja

  • 51

Luna Đogani deo popodneva provela je u dvorištu sa Marijom Anom Smiljanić, sa kojom je prvo počela da priča o Filipu Đukiću.

Marija Ana je Luni prepričala svađu sa Filipom od prethodne noći, a onda je Đoganijeva počela da priča o svojim vezama i momcima.

Kako je rekla, dečka sa kojim je bila u vezi ostavila je za doček 2017. godine, i to preko telefona nakon što je, kako je rekla, popila malo više.

Prodala si dečka za kosu! Gledaoci žestoko napali Lunu, ona ustala i objasnila zašto je odustala od njegove pesme! (VIDEO)

Đoganijeva je objasnila da je tip osobe koja teško podnosi samoću, te da je po tom pitanju na njenu majku Anabelu, te da ne može da funkcioniše onda kada nema ko da je zagrli, poljubi, pošalje poruku za laku noć i za dobro jutro.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Bila sam na Kopaoniku, malo sam popila sam... Pozvao me je u 24:00 da mi čestita Novu godinu i ja sam njega ostavila. Samo sam mu rekla: "Izvini, ja stvarno ne mogu više". Nisam se pronašla u toj priči.... Ja se vratim sa Kopaonika i saznam da se pomirio sa bivšom koji je bio pre mene pet godina i da će da je ženi... Videla sam ga kako se ljubi sa bivšom u drugom separeu...  - jadala se Luna, a onda je spomenula Gastoza.

- Nažalost, i Nenad Marinković me je razočarao. Ovde me je razočarao, saznala sam šta je pričao za mene... - počela je.

Potom je ispričala kako su joj pojedini ukućani koji su ušli u Zadrugu preneli da je Gastoz rekao da on i Luna jesu bili zajedno, što je ona danas demantovala.

- Nakon toga sam otputovala u Grčku, Ognjen Amidžić me je zvao, i to mi je pomoglo - počela je Luna misleći na prethodni raskid.

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Na kraju pameti mi nije palo da će mi se svideti Gastoz. Moj tip muškarca nema veze s njim... Tada kada nisam imala nikog mi je prijalo. Gastoz mi je poklanjao pažnju, pričao, trtljao.... I ja sam pala na to.  Družili smo se, nismo bili zaaedno. Posle kada smo se vratili iz Grčke, mislila sam da se više nećemo čuti. Međutim, mi smo se družili. Stvarno da kažem, bilo mi je lepo da se družim s njim. Prijao mi je kao osoba... Nismo bili zajedno. Rekla bih.... - rekla je Luna i nastavila:

Šta je Luna rekla o Gastozu, pogledajte na 13:02 minuta snimka:

- On prvo nije moj nivo. Dečko koji ide od cveta na cvet. Ne seća se ni on s kim je bio... To nije nivo mog muškarca. Meni je muškarac osoba koja zna šta hoće, koji ima cilj u životu, ne menja mišljenje svaki dan, nagone svakih pet minuta. To je za mene muškarac... Razočarao me je. On je mene bukvalno tretirao kao princezu. Ja sam za njega ovde pričala sve najbolje... Ne znam što mu je trebalo da priča sve to. I meni je dok smo se družili pričao o nekim devojkama, hvalio se... Ja mu kažem: "Što to pričaš? Tako ćeš i za mene sutra da kažeš neku glupost" - ispričala je Luna Mariji Ani.

- Neću mu se javiti više na telefon - zaključila je na temu Gastoza.

VIDEO: Ispovest Lune Đogani 24 časa pred Zadrugu

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA