OBRAČUN! Marija Ana i Filip se posvađali, ona grcala u suzama, a kada je Đukić rekao da ga je Čolak pitao da li može da je kre*ne nastao je haos! (FOTO)

Marija Ana, Filip Đukić i Bane Čolak raspravljali su se dugo, dugo nakon što su neke stvari isplivale na površinu

  • 11

Marija Ana i Filip Đukić su se žestoko posvađali u dvorištu oko toga što je ona spavala sa njegovim drugom, a zatim su se "obračunali" sa Bantom Čolakom zbog njegove navodne izjave kako bi imao seks sa Marijom.

Kija i Filip kažnjeni zbog WC-a, pa se upleli u lažima! Marija Ana žestoko spustila Kristinu pred svima, a Sloba je pogledom rekao sve! (FOTO)

Filip i Marija Ana posvađali su se zbog Filipovog druga sa kojim je Marija priznala da je imala seks, a kada joj je Filip rekao da je glupača, počela je da viče, briznula je u plač i sklonila se u stranu.

Posle nekoliko minuta Filip joj je prišao i nastavila se rasprava...

- Dobro, i šta sad mi da radimo? - pitao ju je Filip.

- Najviše me boli što znam da znaš i da si svestan da si pogrešio, ali ne želiš to da priznaš zbog kamera. Ti vrlo dobro znaš sve. Samo pereš sebe... Ti si lažov, ti si kvaran, podmukao...varaš... Ti ne možeš biti ni sa jednom devojkom - govorila je Marija Ana.

- Što si se onda mirila sa mnom?

- Zato što sam te volela! - viknula je.

- Ja znam zašto sam to uradio... Treba svaki put da razmišljam šta će biti kad raskinemo? - rekao je Filip.

Printskrin: TV Pink

- Sve sam ti pričala, ništa nisam krila od tebe... Što mi nisi rekao za ulazak?!

- Nebitno, vrtimo se u krug. Šta ćemo sad, pitam te? - ponovo je pitao.

- Blago tebi što si naišao na budalu (mene). Druge bi te pljunule. Ja ne znam zašto sam ušla ovde, majke mi. Nisam očekivala tvoju reakciju takvu... - pobesnela je Marija Ana.

- Alo, ko bi posle toga ušao ovde?! Ja nisam očekivao da ćeš ti ući ovde! Kako nisi očekivala moju reakciju? Onda nisi normalna - uzvratio joj je Filip.

- Čula sam priču da si znao da ću ući... - rekla mu je, a Đukić je ostao šokiran i negirao.

Printskrin: TV Pink

Marija je zatim pričala o tome kako ima veliko srce što mu je posle svega pružila ruku kada je ušla, a Filip je ostajao pri svome, i dalje se pitajući šta će sada njih dvoje dalje.

- Šta sad? Ti i Bane tu nešto... Čolak me pitao posle intervjua: "Je l' mogu da je izje*em?" - rekao joj je, posle čega je Marija Ana pobesnela i otišla do Baneta u kuću.

- Dođi napolje na kratko! - pozvala ga je, pa ga pitala.

- Daj, ne se*i... Ja neću da se mešam između vas dvoje - govorio je Bane dok je hodao za njom ka Filipu, koji ih je čekao napolju.

Printskrin: TV Pink

- Jesi pitao je l' možeš da je kre*neš dok smo ležali na krevetu? - pitao je Filip Baneta.

- Mislim da nisam... Ja mislim da ja to nisam rekao, nije to moj fazon. Možda misleći da smuvam, a ne da izje*em... Ja sam ti pokazao u fazonu da smuvam, a ne da je*em! - tvrdio je Čolak.

- Meni ona samo prija, ko kaže da hoću da imam nešto njom?! Rekao mi je on da od toga nema ništa, da se sklonim od toga! Šta ja imam s tim? - dodao je iznervirano.

Printskrin: TV Pink

- Zašta vi mene ovde smatrate, uopšte mi nije jasno... Što mi nisi rekao da si ga pitao za dozvolu?! Ja tačno znam da si pitao u tom fazonu, ali ne smeš da kažeš. Baš mi to liči na tebe. Možda nemaš nameru da me strpaš u krevet, ali si mu rekao! Ne verujem više nikome, toliko mi je odvratna ova priča! - pobesnela je Marija Ana, a rasprava se nastavila.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milja

    30. januar 2018 | 23:15

    Sad je Filip rekao da zbog prisustva Marije Ane ne bi mogao da bude ni sa jednom,tako da nije ni sa Kijom.

  • Evo

    30. januar 2018 | 22:08

    Sad imate dokaz da izmedju Filipa i Kristine nista nije bilo .. uoravo je Filip priznao Mariji Ani .. ali nije porekao da mu se Kija svidja ..

  • Lola

    30. januar 2018 | 22:27

    Cela Zadruga se vrti oko toga, ko je koga k. eso, ko će koga k.esnuti,gde su se k. esali. Izgleda da ništa drugo i ne znaju da rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA