≫ 

Ukućani pričali o Kijinom i Filipovom seksu, ona ustala i šokirala izjavom! (VIDEO)

  • 25

Prethodne noći u Zadruzi se održalo nekoliko suđenja, a prvo se ticalo Filipa Đukića i Marije Ane Smiljanić. Naime, Filip je "optužio" Mariju Anu kako ga smara, te da će se držati dogovora koji je vezano za nju napravio sa Kijom Kockar dok su bili u hotelu.

U jednom trenutku Bora Santana je ustao rekavši kako su on i još nekoliko zadrugara obavili detaljan uviđaj u hotelu, te da su našli potpuno polomljenu WC šolju. Santana je aludirao na to da su to učinili Kija i Filip tokom navodnog seksa.

- Mislim da to nije istina, da ona njega smara, jer na svojoj koži smo Miki i ja to osetili. Sve je palo na naša pleća. Mi hleba nismo stavili otkad je ona došla. Dečko neće sa nama da kupuje... Za sve je to kriva Marija Ana. Nije istina da devojka njega smara jer nema vremena da ga smara, ona sa Čolakom provodi svaki trenutak u ovo Zadruzi - zezao se Bora, pošto mu je pre toga Miki rekao kako on, Bora i Bane sa njima treba samo da se "sprdaju".

Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Glavna stvar... Mi smo bili forzentičari... - počeo je Bora, pa su ga ispravili.

- Forenzičari, znam, zezam se. Bili smo u hotelu i videli smo wc šolju u kakvom je stanju. Znamo šta se desilo. WC šolja je izvaljena iz zida! WC šolja je čitava, ali zid nije. A, kako možeš jedino da iščupaš wc šolju iz zida, ako ne radiš ovako?! - pitao je Bora izvodeći pokrete koji aludiraju na seks.

- Nije higijenski tako. Ja bih samo rekla - bilo je na lavabou, ne na WC šolji - uzvratila je Kija dok su se oni oko nje smejali pošto je sasvim jasno bila ironična.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seki

    31. januar 2018 | 10:17

    Bravo Kija. Tako sa njima nego sta. A WC solju i ostalo su razbili Janjus i Ana kada je ona bila gazda. Samo takva tezina moze to uraditi. Ako je uradjeno. Jer sexa nije bilo. Najstrucniji ljudi su iz inata gledali snimke, i niceg bilo nije. Mogu oni montirati, ali i advokati montiraju svaku rec. Ne brini. Evo da vidimo i komentare od Anabele iz Sarajeva.Ona iz Sarajeva salje u Beograd instrukcije. AU.

  • Mirko

    31. januar 2018 | 09:54

    Bravo Kija. Zna se da su to uradili prethodnici Janjus i Ana.Ana bila gazdarica a Janjus omiljeni. Tolika tezina je to uradila. Ovo dvoje nemaju zajedno 6o kg. Prema tome, dobro si odgovorila. ravo. Sexa nije bilo, jer su programeri to analizirali i gledali. Dakle, Anabela iz Sarajeva, komanduje u Srbiji. Ma bravo ljudi.

  • tajra

    31. januar 2018 | 12:23

    Samo se zezaj Kijo. Toliko si iznad njih, slobodno im hodaj po glavi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA