Izašla je iz Zadruge u suzama, rekla da će čekati Đeksona, on je prevario sa Krunićkom, a kada bude video sa kim je sada ODLEPIĆE! (FOTO)

Mina Vrbaški bila je smrtno zaljubljena u Đeksona, ali sada je završila u društvu bivšeg zadrugara

  • 7

Mina Vrbaški izašla je iz Zadruge 18. decembra sva u suzama, a nakon toga poslala je Đeksonu poruku kako će ga čekati. Ipak, izgleda da su se stvari i te kako promenile, budući da se Đekson muva sa Jelenom Krunić, a Mina uživa u društvu jednog muškarca.

Đekson i Krunićka se dohvatili nasred sobe! On krenuo da je hvata za guzu, ona pokazala na kamere, a onda... (VIDEO)

U pitanju je fotografija koja je izazvala ogromnu pažnju budući da su na njoj Mina i bivši učesnik "Zadruge", maneken Jovan Mijalković, Anđelov drug.

Mijalković je ovu fotografiju objavio na svom Instagram nalogu, a u komentaru je ostavio scre, čime je podstakao sumnje da između njega i Mine postoji nešto više od prijateljstva.

Foto: Instagram/jovan__mijalkovic

- Nemanja, nedostaješ mi mnogo. Boriću se da izađeš ove nedelje, čekam te - izjavila je Mina ranije, po izlasku iz "Zadruge".

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Objektivno

    2. februar 2018 | 00:20

    Ulicna lepo vaspitana mladez. Gde ih samo pokupiste.

  • Ela

    2. februar 2018 | 02:29

    Micite onu pojavu od onog jadnika Djeksona vise od ove slatke devojke i u naslovima sa njom joj vise ne treba.Kakva god da je ona,mlada je,ima vremena za sve,a ovaj decko u Zadruzi je samo dno sa svojih toliko godina,sad je nasao sebi ravnu.Neka im je srecno.

  • Taske

    2. februar 2018 | 08:17

    Devojka je prelepa ima neku neobicnu harizmu, pokazala je da je dobar covek dok je bila u zadruzi, samo treba da se vrati na pravi put da nadje normalnog decka shodno svojim godinama a ne ovog narkomana koji bi i da je nije prevario i ostao sa njom samo unistio psihicki kao sto je radio dok je bio u zadruzi.Krunicka mu je egal sto bi on rekao, a ne prelepa Mina koja zasluzuje nesto mnogo bolje od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA