Teodora se prvi put žestoko suprotstavila mami zbog Anđela: Neću da slušam tu priču, on je izabrao mene! (VIDEO)

Ceo haos je nastao kada je Anđelo između majke i Teodore, ipak izabrao majku

  • 9

Teodora Džehverović i Anđelo Ranović sinoć su gostovali u emisiji "Amidži šou", gde su odgovarali na različita, interesantna, ali i nezgodna pitanja.

Luna i Sloba se strasno ljubili uživo kod Amidžića i u igri pobedili Nadeždu i Baneta, a komentar Biljićeve posle svega je nasmejao sve u studiju (VIDEO)

Voditelj je pitao Anđela, kada bi morao da bira, koga bi izabrao - mamu ili devojku, a Anđelo je kao iz topa rekao da bi izabrao majku. Teodora je podržala njegov odgovor, ali čim su se njih dvoje vratili u Zadrugu nastao je potpuni haos!

Teodoru su Saška i Milan odmah počeli da huškaju protiv Anđela rekavši joj kako je mogla da dozvoli da tako nešto kaže, i kako može da smatra da je to u redu, dok je njena majka Goca vidno ljuta dodala kako ju je javno ponizio.

Printskrin: Youtube/AmiG Show

Nakon skoro pa jednočasovne rasprave u kući sa ukućanima koje je Teodora ubeđivala da Anđelo nije mislio ništa loše i da se ona ne ljuti, usledio je razgovor sa majkom, oči u oči.

- Meni je to totalno normalno! - rekla je Teodora.

- Nije normalno, Teodora! Nego je stvar u tome što smo mi tolerantni ceo život! Ceo život dozvoljavam stalno neku kalkulaciju i stalno je za mene to normalno... To nije normalno! Pita te lepo, devojka ili majka, i on kaže majka! - ljuta je bila Goca.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Ušao si u Zadrugu u rijaliti, neko sad traži od tebe da biraš između majke i devojke koju znaš 5 meseci u Zadruzi, u rijalitiju i između majke koja je tvoja majka, to je glupost! - branila je Teodora Anđela.

- Teodora, kad si ušla u Zadrugu, ti si ostavila dečka! Njemu to tolerišeš, a ti si ostavila dečka! U kakvom zdravstvenom stanju si ga ostavila, da li si razmišljala? To su sad ozbiljne stvari... Tog dečka si odbacila, i njegovu porodicu, i javno mnjenje koje je na njega vršilo pritisak, i Ćazima natovarila i nas stavila u poziciju. Ti si sve odbacila i izabrala njega! - rekla je Goca besno.

Printskrin: Youtube/ Zadruga Official

- I njemu su njegovi rekli "ne", pa je on izabrao mene - dodala je Teodora.

- On je izabrao majku, kaže "majka"! - vikala je Goca.

- Delima je izabrao mene. Sad kad su ga pitali rečima je izabrao nju! - rekla je Teodora, potpuno na strani Anđela Rankovića, što je ujedno i prvi put da se direktno suprotstavila mami.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maša

    14. februar 2018 | 16:15

    Nerviraju me i Teodora i Goca,a'i Andjelo,ali on decko nije normalan,bira mamu,uzas!Taj ce ceo zivot biti uz maminu i ujkinu suknju!Devojke beste od njega!Majka je majka i podrazumeva se da je to jedna ljubav,devojka- zena nesto drugo,skroz drugacije ljubavi!Decko je uzaaassss....i Goca je upravu bila sinoc!!!

  • Jelena 1982

    14. februar 2018 | 17:49

    Dal je moguce, da ovakve majke postoje....

  • Djole

    14. februar 2018 | 17:40

    Ko se slaze samnom da Gordana mnogo "dise za vrat" T&A?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA