Kija opisala najlepši poklon koji je dobila od Slobe, pa priznala da je mislila da joj ga je poslao drugi muškarac! (VIDEO)

- Dolazi čovek, nosi, kao ne znam od koga je... Majke mi sam se istripovala ko mi šalje - rekla je Kija

  • 26

Kristina Kija Kockar je u razgovoru sa Anom Korać i Lepim Mićom spomenula Slobu Radanovića i prisetila se najlepšeg poklona koji je dobila od njega.

Miljana doživela nervni slom, htela da se naguta lekova, pretila da će da preseče vene, obezbeđenje je u poslednjem trenutku sprečilo! (VIDEO)

- Sedimo kod mene i zvoni neko na vrata, ja otvaram vrata i 101 ruža. Ja ovako stala, reko da nije neki drugi frajer, gledam on (Sloba) mi kući! Ja gledam ko mi šalje cveće, kad je on tu. Dolazi čovek, nosi, kao ne znam od koga je... Majke mi sam se istripovala ko mi šalje. I onda mi je on (Sloba) rekao: "Od mene je". Ja mu rekla: "Za tu 101 ružu mogao si da kupiš koliko hoćeš da jedemo"! - ispričala je Kija.

Prinskrin: Youtube/ Zadruga Official

- Nebojša je poslao devojci kamion ruža - dodao je Lepi Mića.

- Nebojša je u kešu. Moj Slobodan tada nije imao ništa i meni je to značilo - rekla je Kija.

Pogledajte šta je Kija rekla o Slobinom poklonu:

Video: Pitali smo ljude na ulici šta misle o Zadruzi, Luni, Slobi i Kiji:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pingvin Gazda Gotama

    19. februar 2018 | 13:54

    Ko o cemu Kija o Slobi. Zena NON STOP prica o njemu. U redu je da ga pomene s vremena na vreme ipak su bili zajedno dosta ali ona coveka ne vadi iz usta. Jedino je u centru paznje kada prica nesto sto ima veze sa Slobom. Andriju jako retko pominje a navodno su u velikoj ljubavi. Dajte molim vas, lupite mi dislajk ali vi VRLO DOBRO ZNATE da sam u pravu. A vi lazite sami sebe.

  • kikica

    19. februar 2018 | 13:25

    Dosta mi je Kije . I ko je ona da kaze Maci i Bori sklonite se odavde . Da nije to na nacionalnoj osnovi , ne mogu da gledam druge ljude u zadruzi od Kije popela nam se svima na glavu Sacuvaj nas Boze Od nje . Kako je Slobi i Luni neka im bog bude u pomoci .Ni manje zene ni veceg zla .

  • Sanja

    19. februar 2018 | 13:38

    Kako mozes da pomislis da je neko drugi, zar si nekom dala povod da ti posalje ruze???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA