≫ 

POSLE BUDEM KAO NOVA! Luna se požalila Milanu, progovorila o seksu sa Slobom, sve se čulo! (VIDEO)

Luna je tokom šetnje sa Milanom progovorila o onome što je najviše ispunjava

  • 21

Dok su šetali u dvorištu, Luna i Milan Milošević dotakli su se teme o seksu, tačnije Đoganijeva je progovorila o seksu sa svojim dečkom Slobom

Dok su se Sloba i Luna zajedno tuširali, Kija je na 5 metara od njih pevala najtužniju ljubavnu pesmu (VIDEO)

Luna je jasno i glasno priznala kako je to jedino što je ispunjava u Zadruzi, jer posle toga bude kao nova, a sve to mogli su da čuju i gledaoci, jer se Luna nije ustručavala kamera.

Printskrin: TV Pink

- Jedini izduvni ventil mi je to, kunem ti se. Da ja lepo, k'o čovek, s njim vodim ljubav, šta god, da imam seks... Ispraznim se, bude mi top, posle sam k'o nova, razumeš? - rekla je Luna.

- I to jedino što mogu, ne mogu ovde - završila je na kraju iznervirano.

BONUS VIDEO: Seks, laži i Zadruga: Kad Luna traži pištolj, a Kija ne može da izbroji Slobine ljubavnice:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    23. februar 2018 | 20:19

    Mucenica teska

  • Maja

    23. februar 2018 | 20:15

    Jad i beda

  • Marija

    24. februar 2018 | 00:34

    To sto je ovo rekla ne znaci da ih povezuje samo seks. I meni je izduvni ventil seks ali moram da vas razocaram, nisam sa nekim u kombinaciji vec imam muza i dvoje dece. I posto ce se naci neko "pametan" da pita "Sta ako se meni desi neka Luna?" , da mu odma odgovorim. Ako mi se desi to znaci da sa mojim brakom nesto nije u redu i da je krenuo stranputicom. U takvoj situaciji, mom muzu bih pozelela sve najbolje jer ja njega stvarno volim i zelim mu sve najbolje pa cak i ako je to sa nekom drugom osobom. Ne bih ni pomislila da mu se svetim. Jedino sto bih mu jako tesko oprostila je to kada bi se desilo da ima paralelnu vezu. Znaci kada bi nasao drugu i nakon mesec dana da mi kaze "nasao sam drugu, zelim razvod" ja bih rekla ok. Nemojte sad misliti da nikad nisam imala nikog pre muza i da nisam bila prevarena jer jesam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA