≫ 

Komšija ju je silovao, bila je nevina... Teodora otkrila bolnu prošlost svoje majke, Goca prebledela, a onda jezivom ispovešću šokirala sve (FOTO)

- Što je najgore, ja znam tog čoveka koji ju je silovao, znam njegovu ćerku. I neverovatno je kad nakon toliko godina saznaš da je taj čovek mogao tako nešto da uradi - rekla je Teodora na snimku koji je pušten svim zadrugarima

  • 6

Zadrugarima su večeras puštani njihovi prilozi nastali u proteklih nekoliko dana, a ono što je duboko potreslo sve u Beloj kući jeste snimak na kojem Teodora Džehverović priča o maminom nimalo lakom životu. 

JEDVA ČEKAM DA NJIH DVOJE RASKINU! Kija i Luna oči u oči u emisiji, prštale prozivke, a na kraju šok - otkrile da im je Sloba pevao ISTU pesmu! (VIDEO)

Teodora nije očekivala da će snimak na kojem pominje kako je njena mama bila silovana piti pušten javno, pa je ostala zatečena, baš kao i njena mama Goca Džehverović, ali i svi ostali zadrugari.

- Kum njenog bivšeg dečka bio je zaljubljen u nju, a on bio komšija nama. I ona otišla kod njih da im odnese mleko (prodavali smo), i on "ajde, komšinice, da uđeš kod nas"...ušla ona, on zaključa vrata... I on krene na nju i siluje je tu. I tako je izgubila nevinost. I njoj je to bilo sve mnogo stresno, nikome nije pričala... Što je najgore, ja znam tog čoveka koji ju je silovao, znam njegovu ćerku... I neverovatno je kad nakon toliko godina saznaš da je taj čovek mogao tako nešto da uradi - pričala je Teodora Anđelu na snimku, a Goca se držala za glavu.

Printskrin: TV Pink

- Da, tačno je. Ja ne želim o tome da pričam. Ja to želim da zaboravim. Iznenađena sam da je dotakla tu temu. Ispričala je neki deo mog života, kad sam imala 18 godina, ali eto... Ne želim da pričam o tome, ta priča je odavno zapečaćena - rekla je Goca, koja je bila vidno potresena što je ovo isplivalo u javnost.

Printskrin: TV Pink

Dok je išao snimak, Teodori je u jednom momentu rekla: "Ti nisi normalna"...

- Imam 54 godine, i ne želim da pričam o tome. To je moja tajna koja je duboko u meni, koju niko ne zna - ostavila je Goca sve u šoku i nastao je muk za stolom.

Printskrin: TV Pink

- Ja sam takva satkana. Imala sam veliko iskušenje kroz život, ali ta duhovitost i energija je nenormalna koju posedujem. Rekla sam da sve mogu da mi uzmu, ali to ne... Ceo život mi je bio turbulentan. Ne ispuštam tu energiju do zadnjeg daha svog života, srećna sam što su moja deca takva kakva su. Ne bih mogla da podnesem da Teodora doživi to sto sam ja - rekla je.

Printskrin: TV Pink

- To je bilo jedno od mojih najtraumatičnijih dešavanja u životu. Jednom mi se dogodilo - dodala je Goca, a onda poslala poruku svim ženama.

- To je iskustvo koje ostane u vama, pogotovo što je meni bilo prvi put. Ja sam bila nevina tada. Ali morate da se trudite da to gledate sasvim drugačije. Ja nikada ne vraćam film na prošlost, živim za budućnost. Ne želim da se to negativno odrazi na moj život, to govorim i Teodori - da nikad ne gleda unazad - završila je Goca, a onda dobila aplauz zadrugara.

Printskrin: TV Pink

Zatim je ustala i Teodora, i prokomentarisala ovu bolnu temu.

- Nisam očekivala da će ovo da puste, bilo mi je sad neprijatno. A opet sam želela da čuju neki ljudi koji i dalje ne mogu da veruju ko je ova žena i zbog čega se ona bori i zbog čega je ovakva kakva jeste. Njen život nije za jednu knjigu, nego za tri. To je ono što mogu da kažem - rekla je Teodora.

Printskrin: TV Pink

Evo šta je Goca Džehverović otkrila pre nego što je ušla u Zadrugu:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA