≫ 

Nadežda zbog bivšeg dečka bila na lečenju od alkohola, svi detalji pakla kroz koji je prošla!

Zbog bivšeg dečka je počela da se opija

  • 8

Učesnica Zadruge Nadežda Biljić nakon psihičkog i fizičkog zlostavljanja od bivšeg dečka završila je na lečenju od alkoholizma.

Da li je ova devojka normalna?! Marija Ana u 5 ujutru od zadrugara tražila nešto što ih je šokiralo! (VIDEO)

- Nadežda je bila jako zaljubljena u svog bivšeg momka pre par godina. Toliko se zaljubila da je na kraju porodicu zapostavila i odselila se od kuće samo zbog njega. On je poreklom Bosanac, ali malo čudne naravi. Voleo je da konzumira narkotike, iako je ona bila ta koja je pokušavala da ga skloni od lošeg društva i tog poroka - započela je priču Nadeždina drugarica.

-  Kada su započeli zajednički život Nadežda je jako puno zarađivala, pa je bilo i novca za njegov porok, koji je počeo sve češće da koristi. Kada je sve otišlo predaleko, počeo je da joj brani da peva, da izlazi iz kuće. Znao je da je prebije i to samo zato što mu se nije svideo ton kojim mu se obratila. Jednog dana rešila je da pobegne i da se vrati kod svojih roditelja u Valjevo. E, tada je nastao pakao - priseća se pevačicina bliska drugarica.

Printskrin: TV Pink

Ova pesma će zauvek spajati Gagija i Anabelu, a kada čujete priču koju nosi biće vam jasno i zbog čega (VIDEO)

- Nadežda je danima bila u depresiji, pa je iz dana u dan zbog propale ljubavi i trauma koje je vukla iz loše veze, počela da pije. Vratila se poslu, ali na svakom nastupu je bila pijana, pa je posao ponovo opao jer je gazde nisu htele u takvom stanju. Znala je da bude jako agresivna, dok jednog dana nije nasrnula na svoju majku, kada je samostalno rešila da ode na lečenje. Bio je to mučan period njenog života. Terapije sa psihologom, odlazak na kliniku, lekovi koje je uzimala. Cela porodica je bila uključena u njeno lečenje. Polako je počela da se vraća poslu, da izlazi, tada je našla i onog dečka Dušana, prijavila se na Pinkove zvezde... Ima ona posledica i danas što se i vidi, ali da nije sama raskrstila u svojoj glavi i rešila da ode na lečenje, ko zna šta bi danas bilo sa njom - završila je Nadeždina drugarica.

VIDEO: Anketa: Pitali smo ljude šta misle o rijalitijima, Luni, Slobi i Zadruzi:

(Marko Pantić)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dingo

    3. mart 2018 | 23:57

    Nista nije sramota. Svi grese. Bitno je vratiti se na pravi put biti i ostati covek

  • Maki

    3. mart 2018 | 22:20

    Zanima me samo zato ova dva nova ubacujete ? Nemaju nista ni humora niti lepog izgleda... dajte nekog opasnog dasu i neku super cicu po igledu pa da vidimo dal ce biti neke ljubomorne svadje 3:)

  • svalikrivicunadrugog

    3. mart 2018 | 22:23

    nije zbog njega vec ZBOG SEBE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA