≫ 

Imaš li ti ogledalo?! Zbog tebe me ceo svet pljuje! Sara se čula sa majkom povodom rođendana, ona najstrašnije oplela po njoj! (VIDEO)

Sara je od Velikog šefa dobila poklon povodom rođendana, a u pitanju je bio video poziv

  • 8

Sara Reljić danas slavi rođendan, a prethodne noći od Velikog šefa je na poklon dobila video-poziv sa majkom Indirom.

Sloba celu noć bio van sebe zbog informacije koju je dao tokom svađe sa Miljanom! (VIDEO)

Indira je prvo čestitala rođendan svojoj ćerki, ali je odmah nakon čestitke krenula "u napad". Uplašena da više neće imati priliku da čuje Saru, Indira joj je direktno sasula u lice sve što misli o njenom ponašanju i izgledu u Zadruzi.

- Ćao, ljubavi, srećan ti rođendan. Da ti ova godina bude uspešnija od svih ostalih. Brat je morao da otputuje. Ja sam došla kod babe i dede da zajedno proslavimo. Mi smo super, odlično. Očajna sam što spavaš za stolom! Žao mi je što ti sada ovo govorim, ali ne znam da li ćemo imati još video poziva. Očajni smo zbog toga! Moraš da se svađaš, da se braniš. Moraš da razumeš da te gleda majka i da joj nije dobro. Imaš milione obožavalaca, ali svi su se počeli pitati gde je ona vedra devojka koja je znala da brani svoj stav. A ne da te ućutkuju oni koji su gori od tebe. Ne želim više nikad da te vidim nedoteranu, sa izrastkom! - rekla je Indira vidno uznemirena i dodala:

Foto: A. Nalbantjan

- Izlazi iz kuhinje! Za tebe i za Vojketa spremaj ali za ostale ne. Probudi lava u sebi. Ja te gledam! Nemoj da gušiš emocije, ako ti se plače, isplači se da se ore Šimanovci. Svi ukućani idu kod drveta plaču, traže zadatke... Idi i ti. To nije sramota, sramota je biti mutav. Ne smeš da dozvoliš da te ućutkuju! Ne poštuješ kuću koja te je dovela tu, jer spavaš za stolom. Ako imaš problem, traži psihologa. Tata deli moje mišljenje, samo da znaš. Puno poljubi i Vojketa i pozdravi ga, kao i Macu. Ona je osoba koja te je svuda hvalila, nikad te nije uvredila. Više nemoj da gušiš suze pod jorganom, meni stvarno nije dobro, neću tako da te gledam. Ti si pametna devojka. Nisi ti došla tu da kuliraš i da spavaš. Izvuci iz sebe ono najbolje, posvađaj se ako treba. Dovela si me do toga da me ceo svet pljuje što ti na rođendan ovo govorim. Ako ne uspeš kao pevačica, uspećeš kao kuvarica, odlično si napravila. Sledeći stepenik je moj ulazak u Zadrugu. Ti znaš da sam u stanju da okrenem nebo naopako, a tako će i biti - vikala je Sarina mama u video pozivu.

Na kraju, Indira je ćerku upitala ima li ogledalo i da li vidi kako izgleda, na šta je Sara rekla da će promeniti te stvari i poslušati je.

Pogledajte seksi izdanje Sare Reljić:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    5. mart 2018 | 13:37

    Iskompleksirana majka, leci svoje frustracije. Bruka na sta su sve spremni roditelji i u sta sve guraju svoju decu zarad para!!!!!!!

  • xxx

    5. mart 2018 | 12:36

    Sve same arogantne majke koje na svaki nacin pokusavaju da ubace decu na estradu.Ajde ubacite sve majke ovih pevaljki

  • Carlo Gambino

    5. mart 2018 | 12:27

    SVAKA CAST. Ovako bih ja svojoj kcerki rekao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA